Ladattavat tiedostot

Laiteohjelman päivitystyökalu

Asennusohjeet

Lataaminen/asentaminen

1. Aloita .zip-tiedoston lataaminen napsauttamalla [Lataa].
  2. Kun lataaminen on valmis, napsauta .zip-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten jokin purkamisvaihtoehto pikavalikosta.
    Jos mitään purkamisvaihtoehtoa ei ole, sinun on asennettava ohjelma, joka pystyy avaamaan .zip-tiedostoja.
    Kysy ohjeita järjestelmänvalvojalta.
  3. Avaa työkalu kaksoisnapsauttamalla purettua PtTrExp.exe -tiedostoa.

Huomautuksia:

• Asenna ensin tulostinohjain USB-yhteyden kautta.
  • Kun laitteisto-ohjelmistoa päivitetään, älä katkaise virtaa tulostimesta, yritä käyttää tulostinta verkon välityksellä tai yritä tulostaa.
    (*Kun laitteisto-ohjelmistoa päivitetään, älä katkaise virtaa tulostimesta tai yritä tulostaa.)
  • Jos päivityksen aikana ilmeni virhe tai toimintoa ei tehty loppuun onnistuneesti, yritä suorittaa toiminto uudelleen alusta.
    Jos päivitystoimintoa ei voi tehdä loppuun, vaikka sitä on yritetty useita kertoja, tarkista tulostinohjaimen asetukset ja kaapeliliitännät.
  • Asiakas ottaa täyden vastuun päivitystoiminnon tekemisestä.

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva ohjelmisto on sinulle?

Vaihe 2: Jos valitsit vaihtoehdon "Hyödytön", valitse lähinnä vastaava syy seuraavasta luettelosta. (Voit valita useita vastauksia.)

Vaihe 3: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?