Ladattavat tiedostot

Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti (Suositus)

Asennusohjeet

Huom:

Huom (Windows Vista/ Windows 7 käyttäjät):

• Jos Käyttäjätilien valvonta-ikkuna ilmestyy, napsauta Jatka.
  • Jos Windows Suojausvaroitus ilmestyy;
    -Windows Vista -käyttäjät: napsauta Asenna ohjainohjelmisto..
    -Windows 7 -käyttäjät: valitse Luota aina toimittajan "Brother Industries, ltd." - ohjelmistoon ja napsauta Asenna.
  1. Irrota Brother-laite tietokoneesta, jos liitäntäkaapeli on jo kytketty.
  2. Tee ladattua ohjaintiedostoa varten jokin tilapäishakemisto kiintolevylle, kuten C:\brodnt.
  3. Lataa tiedosto tähän tilapäiskansioon.
  4. Kun tiedosto on ladattu, pura se kaksoisnapsauttamalla sitä.
  5. Valitse kielesi mukainen kansio ja napsauta "OK".
  6. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Jos asennusohjelma ei käynnisty, katso miten se käynnistetään manuaalisesti napsauttamalla tästä.

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva ohjelmisto on sinulle?

Vaihe 2: Jos valitsit vaihtoehdon "Hyödytön", valitse lähinnä vastaava syy seuraavasta luettelosta. (Voit valita useita vastauksia.)

Vaihe 3: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?