Asennusohjeet

Lataa tiedosto Macintoshiisi.

Kun tiedosto on ladattu, työpöydälle lisätään asennusohjelman levynkuva (Installer Disk Image). Työpöydällä näkyy ikoni "xxxxxxxx.pkg".

*HUOM:
Jos et näe asennuspakettia, niin pura "xxxxxxxx.dmg"-tiedosto manualisesti "Disk Utility". "Disk Utility" löytyy /Applications/Utilities. Loppuliite "dmg" tarkoittaa levynkuvatiedostoa, "disk image file". Sen lukemiseen tarvitaan "Disk Utility". "Disk Utility"-toiminnolla voidaan levynkuvatiedosto lisätä.

1. Kaksoisosoita ikonia.
  2. Noudata ohjeita.

*HUOM:
    Asennusohjelma pyytää valitsemaan kohdeaseman.
    Valitse sama asema mille macOS käyttöjärjestelmä on asennettu.

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva ohjelmisto on sinulle?

Vaihe 2: Jos valitsit vaihtoehdon "Hyödytön", valitse lähinnä vastaava syy seuraavasta luettelosta. (Voit valita useita vastauksia.)

Vaihe 3: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?