Ladattavat tiedostot

Internet FAX asennustyökalu

Asennusohjeet

Yksityiskohtaisemmat ohjeet Verkkokäyttäjän oppaasta (Network User's Guide for Internet Fax) joka on ladattavissa Brother Solutions Centerin sivulta Manuals.

Asennuksessa huomattavaa:

Tarkista että laite johon ohjelma asennetaan on vapaana. Varmista myös että laitteen muistissa ei ole minkäänlaisia viestejä kun ohjelman asennus alkaa.

Kun ohjelma asennetaan laitteen muistista poistuu seuraavat tiedot.

• Lähetettävät viestit (jos mahdollista)
  • Yhteysraporttikooste
  • Numeronäyttöloki (ei käytössä Suomessa)

Tarkista seuraavat asiat ennen asennusta.

Tarkista seuraavat asiat tietokoneesta.

• Valitse Tulostin - Ominaisuudet ja tarkista, että tulostin toimii oikein tulostamalla testisivu.
  • Sulje kaikki sovellutukset ja taustalla pyörivät ohjelmat.
  • Jos käytössä on Windows XP SP2:n palomuuri tai joku muu palomuuri, poista se käytöstä.

Ohjelman asennus on mahdollinen vain kun laite on seuraavassa tilassa.

• Laitteen muistissa ei ole vastaanotettuja faksiviestejä. Muistin käytön tarkastaminen on esitetty laitteen käyttöohjeessa.
  • Laitteen muistissa ei ole lähetettäviä faksiviestejä (ajastettua lähetystä tai odottavaa uudelleenlähetystä).
  • Puhelinvastaajassa ei ole yhtään puheviestiä. Puheviestien poistaminen on esitetty laitteen käyttöohjeessa.
  • Laite ei pidä puhelinlinjaa varattuna tai ole valitsemassa numeroa.
  • Laitteella ei olla skannaamassa dokumenttia.
  • Laitteella ei ole kopioimassa tai kopioasetuksia muutetaan (copy mode, number of copies, etc..).
  • Mediakorttiasemassa ei saa olla muistikortteja.
  • Kukaan ei ole muuttamassa laitteen asetuksia.
  • Puhelinlinja ei ole varattuna. Irrota puhelinjohto asennuksen ajaksi jotta puhelimen soiminen ei estäisi asennusta (to prevent any incoming calls)
  • Laitteen näytössä ei ole laitehäiriöilmoituksia.

Älä sammuta laitetta ennen kuin asennus on valmis.

Lataaminen ja asennus

Jos saat virheilmoituksen "Program failed to run", lue täältä ohjeet ongelman ratkaisemiseksi.

Note:

• Sinulla täytyy olla Järjestelmänvalvojan oikeudet.
  • Jos "Käyttäjätilien valvonta"-ikkuna ilmestyy, napsauta "Jatka".

[Jos laite on kytketty tietokoneeseen USB-liitännällä]

1. Tee kiintolevyllesi tilapäinen hakemisto, johon ladattu tiedosto tallennetaan, esim. C:\bront
  2. Aloita lataus.
  3. Kun tiedosto on ladattu, katso että laite on liitetty tietokoneeseen USB-kaapelilla.
  4. Kaksoisnapsauta ladatun tiedoston nimeä.
  5. Sinun täytyy valita käytettävä internetyhteys. Näet käytettävissä olevat yhteysvaihtoehdot painamalla täst.
  6. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.
  7. Asennus käynnistyy.
  8. Kun näyttöön tulee viesti "Successfully Completed", napsauta 'Done'.

Huom: Kun asennus on valmis, laite käynnistyy automaattisesti. Siksi näyttöön tulee ilmoitus "Removing Device". Paina 'OK' niin voit jatkaa.

[Jos laite on liitetty verkkoon]

1. Tee kiintolevyllesi tilapäinen hakemisto, johon ladattu tiedosto tallennetaan, esim. C:\bront
  2. Aloita lataus.
  3. Kun tiedosto on ladattu, kaksoisnapsauta ladatun tiedoston nimeä.
  4. Sinun täytyy valita käytettävä internetyhteys. Näet käytettävissä olevat yhteysvaihtoehdot painamalla tästä.
  5. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.
  6. Asennus käynnistyy.
  7. Kun näyttöön tulee viesti "Successfully Completed", napsauta 'Done'.
  8. Jos verkkoon on liitetty muita laitteita, joihin ohjelma on asennettava, voit jatkaa asennusta painamalla 'Continue' ja valitsemalla laitteen johon ohjelma on tarkoitus asentaa.

Napsauttamalla tästä näet OpenSSL-lisenssin.

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva ohjelmisto on sinulle?

Vaihe 2: Jos valitsit vaihtoehdon "Hyödytön", valitse lähinnä vastaava syy seuraavasta luettelosta. (Voit valita useita vastauksia.)

Vaihe 3: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?