Ladattavat tiedostot

Verkkoyhteyden korjaustyökalu

Asennusohjeet

1. Talleta ladattu tiedosto tilapäiskansioon (esim. C:\Lataukset).
2. Kun lataus on valmis, kaksoisnapsauta ladatun tiedoston nimeä niin pakattu tiedosto puretaan.
3. Verkkoyhteyden korjaustyökalun ikkuna aukeaa.
    HUOM:
    Windows Vistan ja uudempien käyttäjille: Jos avautuu ikkuna Käyttäjätilien valvonta, valitse Salli tai Kyllä.
4. Noudata ohjeita.
    HUOM:
    Jos kaksi tai useampi samanmallinen laite löytyy, työkalu pystyy vain diagnostisoimaan vain yhden niistä. Sammuta silloin tilapäisesti muut laitteet ja napsauta "Yritä uudelleen".

Aiheeseen liittyviä tietoja

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva ohjelmisto on sinulle?

Vaihe 2: Jos valitsit vaihtoehdon "Hyödytön", valitse lähinnä vastaava syy seuraavasta luettelosta. (Voit valita useita vastauksia.)

Vaihe 3: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?