Ladattavat tiedostot

Asennuksen poistotyökalu

Asennusohjeet

1. Tee kiintolevyllesi tilapäinen hakemisto, johon ladattu tiedosto tallennetaan, esim. C:\bront
  2. Aloita lataus.
  3. Kun tiedosto on ladattu, kaksoisnapsauta ladattu tiedostoa, niin pakkaus puretaan.
  4. "rempnp" - nimistä kansiota luodaan automaattisesti.
  5. Avaa "rempnp" - kansiota ja kaksoisnapsauta "BrRemPnP.exe" -tiedostoa (Voi näkyä näytössä nimellä "BrRemPnP" tietokoneen asetusten mukaan).
  6. Brother device driver uninstall tool (ohjaimen poistotyökalu) -ikkuna ilmestyy.
  7. Valitse mallisi alasvetovalikosta.
  8. Napsauta OK.

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva ohjelmisto on sinulle?

Vaihe 2: Jos valitsit vaihtoehdon "Hyödytön", valitse lähinnä vastaava syy seuraavasta luettelosta. (Voit valita useita vastauksia.)

Vaihe 3: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?