Ladattavat tiedostot

Ohjattu ohjaimen käyttöönottotoiminto

Ohjattu ohjaimen käyttöönottotoiminto

Asennusohjeet

  1. Kun tiedosto on ladattu, pura se kaksoisnapsauttamalla sitä.
    Jos ladattavaa tiedostoa ei löydy, täältä löydät tiedoston latausohjeet.
  2. Kaksoisnapsauta tiedostoa "Setup.exe" hakemistossa:
    Ddwizard\XXX\Disk1\Seup.exe
    **"XXX" edustaa kielen nimeä, eli se kuvaa ohjaimen kieltä.
  3. Asennus käynnistyy. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva ohjelmisto on sinulle?

Vaihe 2: Jos valitsit vaihtoehdon "Hyödytön", valitse lähinnä vastaava syy seuraavasta luettelosta. (Voit valita useita vastauksia.)

  •     

Vaihe 3: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?

Huomaathan, että tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan palautteen antamiseen.