Ladattavat tiedostot

Status Monitor-ohjelman päivitystyökalu

Asennusohjeet

Huom:

• Sinun täytyy kirjautua sisään järjestelmävalvojan ominaisuuksin.
  • Jos "Käyttäjätilien valvonta -ikkuna" tulee näkyviin, niin napsauta "Salli".
  1. Kun tiedosto on ladattu, pura se kaksoisnapsauttamalla sitä.
    Jos ladattavaa tiedostoa ei löydy, täältä löydät tiedoston latausohjeet.
  2. Asennus alkaa. Noudata näytön ohjeita.

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva ohjelmisto on sinulle?

Vaihe 2: Jos valitsit vaihtoehdon "Hyödytön", valitse lähinnä vastaava syy seuraavasta luettelosta. (Voit valita useita vastauksia.)

Vaihe 3: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?