Ladattavat tiedostot

Langattoman verkon asetusten ohje

Asennusohjeet

Huom:

• Jos Brother-laitteesi on jo kytketty langattomaan verkkoosi, et tarvitse tätä työkalua.
  • Sinun täytyy olla kirjautuneena Järjestelmävalvojan oikeuksin.
  1. Kun tiedosto on ladattu, pura se kaksoisnapsauttamalla sitä.
    Jos ladattavaa tiedostoa ei löydy, täältä löydät tiedoston latausohjeet.
  2. Noudata ruudussa näkyviä ohjeita.
  3. Kirjoita ylös ne turva-asetukset, joita tulet tarvitsemaan langattoman asennuksen aikana.
    [Huom]
    • Jos työkalu ei ei löydä suoja-asetukset, ota yhteys langattoman tukiaseman valmistajaan,  Internet-palvelun tarjoajaan tai verkonvalvojaan.
    • Kun haluat poistaa asennuksen, napsauta ladattua tiedostoa oikealla hiirenpainikkeella ja valitse poista, sillä tällä työkalulla ei ole  purkuohjelmaa.

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva ohjelmisto on sinulle?

Vaihe 2: Jos valitsit vaihtoehdon "Hyödytön", valitse lähinnä vastaava syy seuraavasta luettelosta. (Voit valita useita vastauksia.)

Vaihe 3: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?