Ladattavat tiedostot

Asennuksen poistotyökalu

Asennusohjeet

1. Kun lataus on valmis, kaksoisnapsauta ladatun tiedoston nimeä niin pakkaus puretaan.
    Jos et löydä ladattua tiedostoa, täältä näet ohjeen miten tiedosto pitää ladata.
  2. Asennuksenpoistotyökalun ikkuna avautuu.
  3. Napsauta OK.

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva ohjelmisto on sinulle?

Vaihe 2: Jos valitsit vaihtoehdon "Hyödytön", valitse lähinnä vastaava syy seuraavasta luettelosta. (Voit valita useita vastauksia.)

Vaihe 3: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?