Ladattavat tiedostot

Ohjattu langattoman verkon asennus

Asennusohjeet

Ennen kuin Ohjattu langattoman laitteen asennus käynnistetään, muuta tietokoneesi asetuksia jotta voit konfiguroida tulostin/skanneripalvelimen asetuksia. Tulosta kopio tietokoneen langattoman verkkoyhteyden asetuksista ennen kuin alat .

Huom:
Muista merkitä ylös tietokoneen langattoman verkkoyhteyden asetukset ennen kuin alat muuttaa palvelimen asetuksia.

Katso Pika-asennusoppaasta miten tietokoneen langattoman verkkoyhteyden asetuksia muutetaan, .

Lataaminen ja asennus:

1. Tee kiintolevyllesi tilapäinen kansio, johon ladattu tiedosto tallennetaan.
  2. Aloita lataus.
  3. Kun tiedosto on ladattu, kaksoisosoita sen nimeä: "xxxxxxxx.dmg".
  4. Kaksoisosoita ikonia "xxxxxxxx.app".
  5. Seuraa asennusohjeita.

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva ohjelmisto on sinulle?

Vaihe 2: Jos valitsit vaihtoehdon "Hyödytön", valitse lähinnä vastaava syy seuraavasta luettelosta. (Voit valita useita vastauksia.)

Vaihe 3: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?