Ladattavat tiedostot

Laiteohjelman päivitystyökalu

Tärkeitä huomautuksia ennen päivitystä

• Tarkista että laite johon ohjelma päivitetään on vapaana. Varmista myös että laitteen muistissa ei ole minkäänlaisia viestejä kun päivitys alkaa.

• Tarkista seuraavat asiat tietokoneesta.
      • Valitse Tulostin - Ominaisuudet ja tarkista, että tulostin toimii oikein tulostamalla testisivu.
      • Sulje kaikki sovellutukset ja taustalla pyörivät ohjelmat.
      • Jos käytössä on Windows XP SP2:n palomuuri tai joku muu palomuuri, poista se käytöstä.

• Tarkista seuraavat asiat Brother-laitteessa ennen ohjelman päivittämistä.
      • Laitteella ei olla skannaamassa dokumenttia.
      • Laitteella ei olla kopioimassa tai kopioasetuksia muutetaan.
      • Mediakorttiasemassa ei saa olla muistikortteja.
      • Kukaan ei ole muuttamassa laitteen asetuksia.
      • Laitteen näytössä ei ole laitehäiriöilmoituksia.
      • Jos käytät Macintosh-tietokonetta, siihen pitää asentaa vakio tulostinohjain tai CUPS-tulostinohjain.

Asennusohjeet

Huomaa:

Älä sammuta laitetta ennen kuin asennus on valmis.

[Kun laite on kytketty Macintoshiin USB:n kautta]

1. Kun lataus on valmis, avaa Telakan kansio Lataukset ja kaksoisosoita ladatun tiedoston nimeä “BRxxxxxx.dmg”. Työpöydälle lisätään asennuslevykuva (Installer Disk Image).
  2. Kaksoisosoita Asennuslevykuvaa ja sitten kaksoisosoita asennuspaketin kuvaketta "BrotherFirmwareUpdateTool.pkg".
  3. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita. Varmista, että laite on kytketty Macintoshiin USB-kaapelilla.
  4. Asennus käynnistyy.
  5. Kun näyttöön tulee viesti "Successfully Completed" (Suoritettu onnistuneesti), napsauta 'Done' (Valmis).

[Jos laite on liitetty verkkoon]

1. Kun lataus on valmis, avaa Telakan kansio Lataukset ja kaksoisosoita ladatun tiedoston nimeä “BRxxxxxx.dmg”. Työpöydälle lisätään asennuslevykuva (Installer Disk Image).
  2. Kaksoisosoita Asennuslevykuvaa ja sitten kaksoisosoita asennuspaketin kuvaketta "BrotherFirmwareUpdateTool.pkg".
  3. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.
    Huomaa:
    * Jos tulee viesti "Failed to connect to the Brother Internet Server. Make sure your PC is connected to Internet." (Yhdistäminen Brother Internet-palvelimeen epäonnistui. Varmista, että PC:si on kytketty intenetiin) tarkista seuraavat seikat:
    1. Verkkokaapeli on liitetty Macintoshiin.
    2. Macintosh on liitetty verkkoon.
    3. Virustorjuntaohjelma ja palomuuri on pysäytetty asennuksen ajaksi.
    * Jos tulee viesti "Cannot find a machine to update." (Päivitettävää konetta ei löydy), tarkista seuraavat seikat:
    1. Laitteessa on virta päällä.
    2. Verkkokaapeli on liitetty laitteeseen.
    3. Laitteeseen on asetettu oikea IP-osoite.
    4. Virustorjuntaohjelma ja palomuuri on pysäytetty asennuksen ajaksi.
  4. Asennus käynnistyy.
  5. Kun näyttöön tulee viesti "Successfully Completed" (Suoritettu onnistuneesti), napsauta 'Done' (Valmis).
    Jos verkkoon on liitetty muita laitteita joihin pävitys on asennettava, voit jatkaa asennusta painamalla 'Continue' ja valitsemalla laitteen johon päivitys on tarkoitus asentaa.

This product includes SNMP software from WestHawk Ltd.

Copyright (C) 1995, 1996 by West Consulting BV

Permission to use, copy, modify, and distribute this software for any purpose and without fee is hereby granted, provided that the above copyright notices appear in all copies and that both the copyright notice and this permission notice appear in supporting documentation.
This software is provided "as is" without express or implied warranty.

Copyright (C) 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 by Westhawk Ltd

Permission to use, copy, modify, and distribute this software for any purpose and without fee is hereby granted, provided that the above copyright notices appear in all copies and that both the copyright notice and this permission notice appear in supporting documentation.
This software is provided "as is" without express or implied warranty.

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva ohjelmisto on sinulle?

Vaihe 2: Jos valitsit vaihtoehdon "Hyödytön", valitse lähinnä vastaava syy seuraavasta luettelosta. (Voit valita useita vastauksia.)

Vaihe 3: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?