Ladattavat tiedostot

Täydellinen ohjelmistopaketti

Asennusohjeet

1. Lataa kohdetiedosto Macintoshiin. Ladattu tiedosto talletetaan kansioon "Lataukset".
  2. Avaa kansio "Lataukset" Dockista ja kaksoisosoita ladatun tiedoston nimeä "xxxxxxxx.dmg". Työpöydälle luodaan levykuvatiedosto, "Installer Disk Image". Kuvake on nimeltään "Start Here Mac".

Huom:
    • Jos kansiota "Lataukset" ("Downloads") ei löydy Dockista, osoita Dockin kohtaa "Finder". "Finder"-palkki on näytön yläosassa, osoita sen kohtaa "Go" ja sitten (talonkuva) => Lataukset.
    • Jos et löydä kuvaketta nimeltä "Start Here Mac", osoita Dockin kohtaa "Finder" ja sitten Sovellukset => Apuohjelmat ("Applications" => "Utilities"). Avaa "Levytyökalu" ja kaksoisosoita tiedoston nimeä "xxxxxxxx.dmg" .  Avautuu uusi ikkuna jossa on kuvake "Start Here Mac".

3. Kaksoisosoita kuvaketta "Start Here Mac". Suorita asennus näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva ohjelmisto on sinulle?

Vaihe 2: Jos valitsit vaihtoehdon "Hyödytön", valitse lähinnä vastaava syy seuraavasta luettelosta. (Voit valita useita vastauksia.)

Vaihe 3: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?