Asennusohjeet

1. Lataa tiedosto Macintoshiisi. Kun se on ladattu, asennuslevykuva (Installer Disk Image) ilmestyy Työpöydälle.
    Löydät asennuspaketin työpöydältä.

Huomioi:
    Jos et löydä ikonia, pura ladatun tiedoston pakkaus manuaalisesti toiminnolla "Levytyökalu". "Levytyökalu" löytyy valikosta /Ohjelmat/Lisäohjelmat. Loppuliite "dmg" tarkoittaa levynkuvatiedostoa, "disk image file". Sen lukemiseen tarvitaan "Levytyökalu". Toiminnolla "Levytyökalu" voidaan levynkuvatiedosto lisätä työpöydälle.

2. Kaksoisosoita ikonia. Seuraa näytön ohjeita.

USB-liitännän käyttäjille:

1. Kytke laitteesi USB-kaapelilla Macintosh-tietokoneeseen. Tarkista että laitteissa on virta päällä.
    Huomioi:
    Älä liitä tulostinta näppäimistön USB-porttiin tai virrattomaan USB-keskittimeen.
  2. Tulostinohjain asennetaan automaattisesti.
  3. Varmista seuraavaksi että asennus on suoritettu loppuun.
  4. Avaa "Järjestelmäasetukset..." Omenavalikosta.
  5. Osoita "Tulostimet ja skannerit (Tulostus ja skannaus)" -ikonia

Tapaus 1: CUPS tulostinohjain (Suositeltu)

1. Tarkista että Brotherin nimi näkyy kohdassa "Printers".
  2. Jos Brotherin nimi näkyy ikkunassa, asennus on valmis.
    Jos Brotherin nimeä ei näy ikkunassa, irroita USB-kaapeli hetkeksi tietokoneesta ja kytke kaapeli uudestaan Macintoshiin. Tämän jälkeen toista vaiheet 4 - 6 ja tarkista onko tulostinohjaimen asennus suoritettu loppuun.

Tapaus 2: BR-Script-ohjain

1. Osoita + merkkiä, joka sijaitsee Tulostimet ikkunan alapuolella.
  2. Osoita "Oletus"-kuvaketta, joka on valintaikkunan ylälaidassa
  3. Valitse kirjoitin Nimi (Tulostimen nimi) -luettelosta
  4. Varmista, että XXXXXXX+CUPS on valittuna Käytä (Tulostuslaite)-luettelossa (XXXXXXX on mallisi nimi).
  5. Osoita "Lisää". Tulostin on nyt valittavana "Tulostimet ja skannerit (Tulostus ja skannaus)" -listassa
  6. Valitse Järjestelmäasetukset alasvetovalikosta Lopeta Järjestelmäasetukset. Asennus on nyt valmis

Verkkokäyttäjille  (jos mahdollista):

1. Kytke Brother-laitteesi ja Macintosh-tietokone verkkoon.
  2. Avaa "Järjestelmäasetukset..." Omenavalikosta.
  3. Osoita "Tulostimet ja skannerit (Tulostus ja skannaus)" -ikonia.
  4. Osoita + merkkiä, joka sijaitsee Tulostimet ikkunan alapuolella.

Tapaus 1: CUPS tulostinohjain (Suositeltu)

1. Osoita "Oletus"-kuvaketta, joka on valintaikkunan ylälaidassa.
  2. Valitse kirjoitin "Nimi (Tulostimen nimi)" -luettelosta.
  3. Varmista, että XXXXXXX+CUPS on valittuna "Käytä (Tulostuslaite)" -luettelossa.
  4. Osoita "Lisää". Tulostin on nyt valittavana "Tulostimet ja skannerit (Tulostus ja skannaus)" -listassa.
  5. Valitse Järjestelmäasetukset alasvetovalikosta Lopeta Järjestelmäasetukset. Asennus on nyt valmis.

Tapaus 2: BR-Script-ohjain

1. Osoita "IP"-ikonia, joka sijaitsee ikkunan ylälaidassa.
  2. Valitse "LPD (Line Printer Daemon)" "Protokolla"-luettelosta.
  3. Syötä tulostimen TCP/IP-osoite tai DNS-nimi "Osoite"-kenttään.
  4. Kun määrittelet "Jonoa", käytä arvoa "BRNxxxxxxxxxxxx_P1_AT", jossa xxxxxxxxxxxx on Ethernet-osoitteen 12 viimeistä merkkiä.
  5. Valitse "Valitse käytettävä ohjain..." "Käytä (Tulostuslaite)"-luettelosta ja valitse "XXXXXXX + PS" tai "XXXXXXX + BR-Script3" luettelosta. (XXXXXXX on mallisi nimi)
  6. Osoita "Lisää". Tulostin on nyt valittavana "Tulostimet ja skannerit (Tulostus ja skannaus)" -listassa
  7. Valitse Järjestelmäasetukset alasvetovalikosta Lopeta Järjestelmäasetukset. Asennus on nyt valmis

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva ohjelmisto on sinulle?

Vaihe 2: Jos valitsit vaihtoehdon "Hyödytön", valitse lähinnä vastaava syy seuraavasta luettelosta. (Voit valita useita vastauksia.)

Vaihe 3: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?