Ladattavat tiedostot

Power PDF asennusohjelma

Asennusohjeet

Huom:

• Käyttäjätunnuksesi tarvitsee järjestelmänvalvojan oikeudet.
  • Brotherin skanneriohjain on asennettava.
  1. Kun tiedosto on ladattu, kaksoisnapsauta ladatun tiedoston nimeä niin pakkaus puretaan.
  2. Kun pakkaus on purettu, avaa luotu kansio niin löydät asennusohjeet tiedostosta README.PDF.

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva ohjelmisto on sinulle?

Vaihe 2: Jos valitsit vaihtoehdon "Hyödytön", valitse lähinnä vastaava syy seuraavasta luettelosta. (Voit valita useita vastauksia.)

Vaihe 3: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?