Ladattavat tiedostot

Laiteohjelman päivitystyökalu

Tärkeitä huomautuksia ennen päivitystä

• Tarkista että laite johon ohjelma päivitetään on vapaana. Varmista myös että laitteen muistissa ei ole minkäänlaisia viestejä kun päivitys alkaa.

• Tarkista seuraavat asiat Brother-laitteessa ennen ohjelman päivittämistä.
      • Laitteella ei olla skannaamassa dokumenttia.
      • Kukaan ei ole muuttamassa laitteen asetuksia.
      • Laitteen näytössä ei ole laitehäiriöilmoituksia.
      • Laite ei vastaanota tai suorittaa tehtäviä.
      • Tietokoneessa on oltava Skanneriohjain asennettuna.
      • Varmista myös että laitteen muistissa ei ole minkäänlaisia viestejä kun päivitys alkaa.

Asennusohjeet

Huomaa::

• Laiteohjelman voi päivittää vasta kun skanneriohjain on asennettu. Asenna skanneriohjain nyt jos sitä ei ole vielä asennettu.
  1. Luo tietokoneesi kovalevylle tilapäisille tiedostoille kansio, jonne ladattava itsensäpurkava tiedosto talletetaan, ja anna nimeksi esim. C:\brodnt
  2. Lataa tiedosto ja talleta se tilapäiskansioon.
    Kun lataus on valmis, kaksoisnapsauta ladatun tiedoston nimeä niin pakkaus puretaan.
  3. Napsauta "Hae laitteita verkosta". (Jos laite on kiinni tietokoneessa USB-liitännällä, näyttöön tulee myös USB-valintaruutu.)
  4. Valitse laitteesi kohdelaitteiden luettelosta.
  5. Napsauta "Aloita päivitys".

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva ohjelmisto on sinulle?

Vaihe 2: Jos valitsit vaihtoehdon "Hyödytön", valitse lähinnä vastaava syy seuraavasta luettelosta. (Voit valita useita vastauksia.)

Vaihe 3: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?