Ladattavat tiedostot

Parannettu yleinen PCL-ohjain

Asennusohjeet

-Huomaa:

• Ohjeet saattavat vaihdella Windows 8 -version mukaan.
  • Kun tämä ohjain asennetaan, tulostimen kuvake ”Brother xxxxxx Printer” tai ”Brother xxxxxx series” lisätään kohtaan Laitteet ja tulostimet.
  • Tämä edellyttää kirjautumista järjestelmänvalvojana.
  • Jos Käyttäjätilien valvonta -valintaikkuna tulee esiin, napsauta Kyllä.
  • Jos Windowsin suojaus -valintaikkuna tulee esiin, valitse Luota aina tämän julkaisijan (Brother Industries, ltd.) ohjelmistoon ja napsauta Asenna.

Jaettu verkkotulostus:

*Jos asiakastietokoneessa on sama käyttöjärjestelmä kuin palvelintietokoneessa:

1. Avaa Ohjauspaneeli. (Napsauta tästä, niin näet miten avataan Ohjauspaneelia.)
  2. Napsauta Laitteisto ja äänet => Laitteet ja tulostimet => Lisää tulostin.
  3. Napsauta Haluamani tulostin ei ole luettelossa.
  4. Valitse Valitse jaettu tulostin nimen perusteella ja anna verkkotulostimen nimi, esim. \\server\MFC-xxx.
  5. Napsauta Seuraava.
  6. Jos varoitusviesti tulee näyttöön, valitse Asenna ohjain.
  7. Napsauta Seuraava.
  8. Valitse Aseta oletustulostimeksi, jos haluat käyttää Brother-laitettasi oletustulostimena.
    Tarkista laitteen toiminta napsauttamalla Tulosta testisivu.
  9. Napsauta Valmis.

*Jos asiakastietokoneessa on eri käyttöjärjestelmä kuin palvelintietokoneessa:

HUOM: On tilanteita, joissa sinun on noudatettava yllä olevia ohjeita, vaikkakin asiakas PC:ssä on eri käyttöjärjestelmä kuin palvelimessa.

1. Luo tietokoneen kiintolevyasemaan tilapäinen kansio tai hakemisto, jonne ladattu itsepurkautuva tiedosto tallennetaan (esim. C:\brodnt).
  2. Lataa tiedosto tilapäiseen kansioon tai hakemistoon.
    Kun lataus on valmis, avaa kansio tai hakemisto ja pura ladattu tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
    Jos latauksen kanssa on ongelmia, napsauta tästä, niin näet ratkaisuja ongelmiin.
  3. Avaa Ohjauspaneeli. (Napsauta tästä, niin näet miten avataan Ohjauspaneelia.)
  4. Napsauta Laitteisto ja äänet => Laitteet ja tulostimet => Lisää tulostin.
  5. Napsauta Haluamani tulostin ei ole luettelossa.
  6. Valitse Valitse jaettu tulostin nimen perusteella ja anna verkkotulostimen nimi, esim. \\server\MFC-xxx.
  7. Napsauta Seuraava.
  8. Jos Yhdistä tulostimeen -valintaikkuna tulee esiin, napsauta OK.
  9. Napsauta Levy.
  10. Napsauta Selaa ja valitse vaiheessa 2 luotu kansio.
  11. Napsauta Avaa.
  12. Napsauta OK.
  13. Napsauta Seuraava.
  14. Valitse Aseta oletustulostimeksi, jos haluat käyttää Brother-laitettasi oletustulostimena.
    Tarkista laitteen toiminta napsauttamalla Tulosta testisivu.
  15. Napsauta Valmis.

Verkkotulostus TCP/IP:n avulla (vertaistulostus):

1. Luo tietokoneen kiintolevyasemaan tilapäinen kansio tai hakemisto, jonne ladattu itsepurkautuva tiedosto tallennetaan (esim. C:\brodnt).
  2. Lataa tiedosto tilapäiseen kansioon tai hakemistoon.
    Kun lataus on valmis, avaa kansio tai hakemisto ja pura ladattu tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
    Jos latauksen kanssa on ongelmia, napsauta tästä, niin näet ratkaisuja ongelmiin.
  3. Avaa Ohjauspaneeli. (Napsauta tästä, niin näet miten avataan Ohjauspaneelia.)
  4. Napsauta Laitteisto ja äänet => Laitteet ja tulostimet => Lisää tulostin.
  5. Napsauta Haluamani tulostin ei ole luettelossa.
  6. Valitse Lisää tulostin TCP/IP-osoitetta tai isäntänimeä käyttämällä ja napsauta Seuraava.
  7. Anna Brother-laitteesi IP-osoite ja poista valinta kohdasta Tee kysely tulostimeen ja valitse käytettävä tulostinohjain automaattisesti.
  8. Napsauta Seuraava.
  9. Napsauta Levy.
  10. Napsauta Selaa ja valitse vaiheessa 2 luotu kansio.
  11. Napsauta Avaa.
  12. Napsauta OK.
  13. Valitse mallin nimi ja napsauta Seuraava.
    Huomaa:
    Jos luettelossa olevan ohjaimen mallin nimessä on USB, tätä ohjainta voidaan käyttää verkkoyhteyttä varten.
  14. Valitse Korvaa nykyistä ohjainta ja napsauta Seuraava (jos tätä vaihtoehtoa on).
  15. Anna tulostimen nimi ja napsauta Seuraava.
  16. Valitse Tulostimien jakaminen ja napsauta Seuraava.
  17. Valitse Aseta oletustulostimeksi, jos haluat käyttää Brother-laitettasi oletustulostimena.
    Tarkista laitteen toiminta napsauttamalla Tulosta testisivu.
  18. Napsauta Valmis.

Paikallinen tulostin:

1. Luo tietokoneen kiintolevyasemaan tilapäinen kansio tai hakemisto, jonne ladattu itsepurkautuva tiedosto tallennetaan (esim. C:\brodnt).
  2. Lataa tiedosto tilapäiseen kansioon tai hakemistoon.
    Kun lataus on valmis, avaa kansio tai hakemisto ja pura ladattu tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
    Jos latauksen kanssa on ongelmia, napsauta tästä, niin näet ratkaisuja ongelmiin.
  3. Kytke USB-kaapeli.
  4. Avaa Ohjauspaneeli. (Napsauta tästä, niin näet miten avataan Ohjauspaneelia.)
  5. Napsauta Laitteisto ja äänet => Laitteet ja tulostimet => Lisää tulostin.
  6. Napsauta Haluamani tulostin ei ole luettelossa.
  7. Valitse Lisää paikallinen tulostin tai verkkotulostin, jossa manuaaliset asetukset ja napsauta Seuraava.
  8. Valitse Käytä olemassa olevaa porttia: (USB-portti) ja napsauta Seuraava.
  9. Napsauta Levy.
  10. Napsauta Selaa ja valitse vaiheessa 3 luotu kansio.
  11. Napsauta Avaa.
  12. Napsauta OK.
  13. Valitse mallin nimi ja napsauta Seuraava.
  14. Valitse Korvaa nykyistä ohjainta ja napsauta Seuraava (jos tätä vaihtoehtoa on).
  15. Anna tulostimen nimi ja napsauta Seuraava.
  16. Valitse Tulostimien jakaminen ja napsauta Seuraava.
  17. Jos haluat käyttää Brother-laitettasi oletustulostimena, valitse Aseta oletustulostimeksi.
    Tarkista laitteen toiminta napsauttamalla Tulosta testisivu.
  18. Napsauta Valmis.

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva ohjelmisto on sinulle?

Vaihe 2: Jos valitsit vaihtoehdon "Hyödytön", valitse lähinnä vastaava syy seuraavasta luettelosta. (Voit valita useita vastauksia.)

Vaihe 3: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?