Ladattavat tiedostot

CUPS tulostinohjain (Suositeltu)

Asennusohjeet

1. Lataa tiedosto Macintoshiisi. Kun se on ladattu, asennuslevykuva (Installer Disk Image) ilmestyy Työpöydälle.
    Löydät asennuspaketin työpöydältä.

Huomioi:
    Jos et löydä ikonia, pura ladatun tiedoston pakkaus manuaalisesti toiminnolla "Levytyökalu". "Levytyökalu" löytyy valikosta /Ohjelmat/Lisäohjelmat. Loppuliite "dmg" tarkoittaa levynkuvatiedostoa, "disk image file". Sen lukemiseen tarvitaan "Levytyökalu". Toiminnolla "Levytyökalu" voidaan levynkuvatiedosto lisätä työpöydälle.

2. Kaksoisosoita ikonia. Seuraa näytön ohjeita.

USB-liitännän käyttäjille:

1. Kytke laitteesi USB-kaapelilla Macintosh-tietokoneeseen. Tarkista että laitteissa on virta päällä.
    Huomioi:
    Älä liitä tulostinta näppäimistön USB-porttiin tai virrattomaan USB-keskittimeen.
  2. Tulostinohjain asennetaan automaattisesti.
  3. Varmista seuraavaksi että asennus on suoritettu loppuun.
  4. Avaa "Järjestelmäasetukset..." Omenavalikosta.
  5. Osoita "Tulostus ja skannaus" -ikonia
  6. Tarkista että Brotherin nimi näkyy kohdassa "Printers".
  7. Jos Brotherin nimi näkyy ikkunassa, asennus on valmis.
    Jos Brotherin nimeä ei näy ikkunassa, irroita USB-kaapeli hetkeksi tietokoneesta ja kytke kaapeli uudestaan Macintoshiin. Tämän jälkeen toista vaiheet 4 - 6 ja tarkista onko tulostinohjaimen asennus suoritettu loppuun.

Verkkokäyttäjille:

1. Kytke Brother-laitteesi ja Macintosh-tietokone verkkoon.
  2. Avaa "Järjestelmäasetukset..." Omenavalikosta.
  3. Osoita "Tulostus ja skannaus" -ikonia.
  4. Osoita + merkkiä, joka sijaitsee Tulostimet ikkunan alapuolella.
  5. Osoita "IP"-ikonia, joka sijaitsee ikkunan ylälaidassa.
  6. Valitse "HP Jetdirect - Socket(Pistorasia)" "Protokolla"-luettelosta.
  7. Syötä tulostimen TCP/IP-osoite tai DNS-nimi "Osoite"-kenttään.
  8. Varmista, että XXXXXXX+CUPS on valittuna Tulostuslaite-luettelossa.
  9. Osoita "Lisää". Tulostin on nyt valittavana "Tulostus ja skannaus" -listassa.
  10. Valitse Järjestelmäasetukset alasvetovalikosta Lopeta Järjestelmäasetukset. Asennus on nyt valmis.

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva ohjelmisto on sinulle?

Vaihe 2: Jos valitsit vaihtoehdon "Hyödytön", valitse lähinnä vastaava syy seuraavasta luettelosta. (Voit valita useita vastauksia.)

Vaihe 3: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?