Ladattavat tiedostot

Langattoman verkon asetusten ohje

Asennusohjeet

Huom:

• Jos Brother-laitteesi on jo kytketty langattomaan verkkoosi, et tarvitse tätä työkalua.
  • Sinun täytyy olla kirjautuneena Järjestelmävalvojan oikeuksin.
  1. Tee tilapäinen kansio kiintolevyllesi (esim.  C:\brodnt), jonne tallennat ladattava tiedosto.
  2. Lataa tiedosto tähän tilapäiseen kansioon.
  3. Kun lataus on valmis, kaksoisnapsauta ladattua tiedostoa.
  4. Noudata ruudussa näkyviä ohjeita.
  5. Kirjoita ylös ne turva-asetukset, joita tulet tarvitsemaan langattoman asennuksen aikana.
    [Huom]
    • Jos työkalu ei ei löydä suoja-asetukset, ota yhteys langattoman tukiaseman valmistajaan,  Internet-palvelun tarjoajaan tai verkonvalvojaan.
    • Kun haluat poistaa asennuksen, napsauta ladattua tiedostoa oikealla hiirenpainikkeella ja valitse poista, sillä tällä työkalulla ei ole  purkuohjelmaa.

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva ohjelmisto on sinulle?

Vaihe 2: Jos valitsit vaihtoehdon "Hyödytön", valitse lähinnä vastaava syy seuraavasta luettelosta. (Voit valita useita vastauksia.)

Vaihe 3: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?