Downloads

Volledig softwarepakket

Installeren

1. Download het doelbestand naar uw Mac. Het gedownloade bestand is opgeslagen in de map "downloads".
  2. Open de map "downloads"in het Dock en dubbelklik op het gedownloade bestand "xxxxxxxx.dmg". De installatie bestanden zullen op uw desktop komen te staan. U zal hier het "Start Here Mac" icoon vinden.

Notitie:
    • Indien u de map "downloads" niet kunt vinden in de dock, klik dan op de "Finder" boven aan het scherm en klik dan op  ("Home") => "Downloads".
    • Als u problemen heeft met het vinden van het  "Start Here Mac" icoon klik dan op de "Finder" in het Dock en dan op "Programma's" => "Hulpprogramma's". Open de "Schijfhulpprogramma" dubbelklik op  "xxxxxxxx.dmg". Een nieuw scherm zal openen met het "Start Hier Mac" icoon.

3. Dubbelklik op het "Start Here Mac" icoon. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.

Stap 1: is de software op deze pagina nuttig voor u?

Stap 2: kies, als u 'Niet nuttig' hebt geselecteerd, in de onderstaande lijst de reden van die keuze ('Niet nuttig'). (Meerdere antwoorden toegestaan.)

Stap 3: wilt u nog iets toevoegen?