Downloads

Compleet pakket van drivers & software (Aanbevolen)

Installeren

*Opmerking:

*Opmerking (Voor Windows Vista / Windows 7 gebruikers):

• Klik op Doorgaan als u om toestemming wordt gevraagd in de gebruikersaccountcontrole (User Account Control).
  • Als de beveiliging van Windows een waarschuwing geeft;
    - voor Windows Vista gebruikers: klikt u op Dit stuurprogramma toch installeren.
    - voor Windows 7 gebruikers: schakelt u Software van Brother Industries, Ltd.. altijd vertrouwen in en klikt u op Installeren.
  1. Koppel het Brother-apparaat los van de computer als u al een interfacekabel had aangesloten.
  2. Maak op uw harde schijf een tijdelijke map voor het gedownloade, zelfuitpakkende bestand, bijvoorbeeld C:\bront.
  3. Download het bestand naar de tijdelijke map.
  4. Na het downladen, dubbelklik op het bestand om het uit te pakken.
  5. Kies uw taal in relatie tot de taallijst en klik op "OK".
  6. Volg de installatie-instructies op het scherm.

Indien de installatie niet start, klik hier om te zien hoe u de installatie handmatig kan starten.

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.

Stap 1: is de software op deze pagina nuttig voor u?

Stap 2: kies, als u 'Niet nuttig' hebt geselecteerd, in de onderstaande lijst de reden van die keuze ('Niet nuttig'). (Meerdere antwoorden toegestaan.)

Stap 3: wilt u nog iets toevoegen?