Downloads

Wizard draadloze instalatie

Installeren

Voordat u de Draadloze Installatie wizard kan draait, verzeker uzelf ervan dat uw draadloze instellingen aangepast zijn om de print/scan server te kunnen configureren.

Opmerking:
Zorg ervoor dat u de originele draadloze instelling heeft genoteerd voordat u deze aanpast om de print/scan server te configureren.

Kijk in de Installatie Handleiding hoe u de draadloze instellingen kunt aanpassen voor het configureren van de print/scan server.

Hoe te downloaden en Installeren:

1. Maak op uw harde schijf een tijdelijke map om het gedownloade bestand op te slaan bv.
  2. Start downloaden.
  3. Zodra het downloaden compleet is, dubbelklik op het bestand: "xxxxxxxx.dmg".
  4. Dubbelklik op het pictogram van de Installer: "xxxxxxxx.app".
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm.

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.

Stap 1: is de software op deze pagina nuttig voor u?

Stap 2: kies, als u 'Niet nuttig' hebt geselecteerd, in de onderstaande lijst de reden van die keuze ('Niet nuttig'). (Meerdere antwoorden toegestaan.)

Stap 3: wilt u nog iets toevoegen?