Belangrijke opmerkingen voor de update

• Zorg dat het apparaat waarvoor u de firmware gaat updaten, niet bezig is. Zorg verder dat het apparaatgeheugen leeg is wanneer u het firmware-updateprogramma uitvoert.

• U kunt de firmware niet updaten tenzij uw apparaat aan de volgende voorwaarden voldoet.
      • Het apparaat is niet bezig met het scannen van een document.
      • De machine ontvangt of verwerkt gegevens niet.
      • Scannerdriver moet op uw computer zijn geïnstalleerd.
      • Zorg verder dat het apparaatgeheugen leeg is wanneer u het firmware-updateprogramma uitvoert.

Installeren

Opmerkingen: :

• Om de firmware bij te werken, moet het stuurprogramma worden geïnstalleerd. Als u het stuurprogramma niet hebt geïnstalleerd, installeer het dan.
  1. Maak een tijdelijke map aan op uw harde schijf om het gedownloade zelf uitpakkende bestand in op te slaan, bijvoorbeeld C: \brodnt
  2. Download het bestand naar deze tijdelijke map.
    Dubbelklik na het downloaden op het gedownloade bestand om het uit te pakken.
  3. Klik op 'Zoeken naar nieuwe netwerkapparaten'. (Als u bent verbonden met een USB-kabel, verschijnt het keuzevakje USB in de lijst.)
  4. Selecteer uw apparaat in de kolom 'Bestemming'.
  5. Klik op 'Bijwerken starten'.

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.

Stap 1: is de software op deze pagina nuttig voor u?

Stap 2: kies, als u 'Niet nuttig' hebt geselecteerd, in de onderstaande lijst de reden van die keuze ('Niet nuttig'). (Meerdere antwoorden toegestaan.)

Stap 3: wilt u nog iets toevoegen?