Downloads

ControlCenter3 Update Tool

Installeren

- Voor Outlook 2003/2007 gebruikers:
Als u Outlook 2003 of Outlook 2007 handmatig heeft toegevoegd aan de E-mail toepassingslijst moet u deze verwijderen uit de lijst
(Als u ze NIET handmatig heeft toegevoegd hoeft u deze stappen niet te volgen).
*Klik hier om te zien hoe u Outlook 2003 of Outlook 2007 uit de E-mail programmalijst verwijdert.

*Opmerking

• U moet als beheerder aangemeld zijn.
  1. Sluit de toepassing Control Center af indien actief.
  2. Maak op uw harde schijf een tijdelijke map voor het gedownloade bestand, bijvoorbeeld C:\bront.
  3. Begin met downloaden.
  4. Dubbelklik na voltooiing van het downloadproces op het gedownloade bestand om het uit te pakken.
  5. De zip self-decompression screen zal verschijnen. Klik op DECOMPRESS.  De bestanden zullen uitgepakt worden en u ontvangt het bericht "The decompression process was successful."  klik op OK.
  6. Dubbelklik op het uitgepakte bestand CC3update.exe.
  7. De Installatie zal starten wanneer het welkomst scherm verschijnt klik op NEXT om verder te gaan.
  8. De installatie zal verder gaan. Als deze klaar is krijgt u de melding dat dit succesvol verlopen is. Selecteer "Yes I want to restart my computer now." en klik op FINISH. De computer zal worden herstart en ControlCenter zal vernieuwt worden.

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.

Stap 1: is de software op deze pagina nuttig voor u?

Stap 2: kies, als u 'Niet nuttig' hebt geselecteerd, in de onderstaande lijst de reden van die keuze ('Niet nuttig'). (Meerdere antwoorden toegestaan.)

Stap 3: wilt u nog iets toevoegen?