Ladattavat tiedostot

Laiteohjelman päivitystyökalu

Noudata seuraavia latausohjeita

Vaihe 1Tarkista yksityiskohtaiset tiedot.

NimiKuvausKieliJulkaisupäivä
(Versio)
Koko
Laiteohjelman päivitystyökalu
Tämä työkalu on tarkoitettu laitteen laiteohjelmiston päivitykseen.
Koskee laitemalleja joissa on tarramallinsiirtotoiminto:
Varmuuskopioi siirretyt mallit ennen laiteohjelmapäivitystä.
Suomi09/11/2018
(1.22)
2.68
MB
Päivityshistoria
Versio 1.22
  • Laiteohjelmavirheen korjaus.

• Versio 1.21
  • Korjaa joitakin pienempiä virheitä.

• Versio 1.18
  • Korjaa joitakin pienempiä virheitä.

• Versio 1.15
  • Korjaa joitakin pienempiä virheitä.

• Versio 1.12
  • Korjaa joitakin pienempiä virheitä.
  • Tuetut käyttöjärjestelmät

Windows 10 (32-bit), Windows 10 (64-bit), Windows 8 (32-bit), Windows 8 (64-bit), Windows 7 (32-bit), Windows 7 (64-bit), Windows Vista (32-bit), Windows Vista (64-bit), Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008 (32-bit), Windows Server 2008 (64-bit)

Yhteensopiva malli

PJ-723

Vaihe 2Lue ennen lataamista.

Huomautukset ennen lataamista

Kun olet lukenut lisenssisopimuksen, valitse "Hyväksy käyttöoikeussopimus ja lataa" jolloin tiedoston lataaminen käynnistyy. Jos lataus ei käynnisty automaattisesti, valitse linkki "Jos lataaminen ei ala automaattisesti, napsauta tätä.".

Vaihe 3Lue ohjelmiston käyttöoikeussopimus (EULA).

Hyväksy käyttöoikeussopimus ja lataa