Ladattavat tiedostot

Tulostin- ja skanneriohjain paikalliselle liitännälle

Noudata seuraavia latausohjeita

Vaihe 1Tarkista yksityiskohtaiset tiedot.

NimiKuvausKieliJulkaisupäivä
(Versio)
Koko
Tulostin- ja skanneriohjain paikalliselle liitännälle
Tämä ladattava tiedosto sisältää vain tulostin- ja skanneri- (WIA ja/tai TWAIN) ohjaimet, joita on optimioitu USB- tai rinnakkaisliitäntään. Huomioi, että näiden liitäntöjen saatavuus riippuu mallista ja käytettävästä käyttöjärjestelmästä.

Jotta saisit eniten irti Brother-laitteestasi, suosittelemme, että asennat Täydellisen ohjain- & ohjelmistopaketin *. (* Ei saatavana Windows Server®ille.)
Suomi04/07/2023
(J2)
39.78
MB
Päivityshistoria
Versio J2
  • Päivitykseen sisältyy toimintoparannuksia.

• Versio J1
  • Windows Server 2022 yhteensopiva.
  • Windows 11 yhteensopiva.
  • Ohjelmistokorjauksia.

• Versio H2

Versio H1

Versio G2
    Tuetut käyttöjärjestelmät

Windows 11, Windows 10 (32-bit), Windows 10 (64-bit), Windows 8.1 (32-bit), Windows 8.1 (64-bit), Windows 8 (32-bit), Windows 8 (64-bit), Windows 7 (32-bit), Windows 7 (64-bit), Windows Vista (32-bit), Windows Vista (64-bit), Windows XP (32-bit), Windows XP (64-bit), Windows Server 2022, Windows Server 2019

Yhteensopiva malli

DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, MFC-L5700DN, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T)

Vaihe 2Lue ennen lataamista.

Huomautukset ennen lataamista

• Ohjeet voivat vaihdella eri käyttöjärjestelmissä.
    • Tämä edellyttää kirjautumista järjestelmänvalvojana.
    • Irrota Brother-laite tietokoneesta, jos liitäntäkaapeli on jo kytketty.

Vaihe 3Lue ohjelmiston käyttöoikeussopimus (EULA).

Hyväksy käyttöoikeussopimus ja lataa