Ladattavat tiedostot

Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti (Suositus)

Noudata seuraavia latausohjeita

Vaihe 1Tarkista yksityiskohtaiset tiedot.

NimiKuvausKieliJulkaisupäivä
(Versio)
Koko
Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti (Suositus)
Suosittelemme tämän lataamista, jotta saisit mahdollisimman paljon toiminnallisuutta Brother-laitteestasi. Tämä on kattava tiedosto, joka sisältää saatavana olevia ohjaimia ja ohjelmistoa Brother-laitteelle.
Suomi28/05/2020
(F3)
362.90
MB
Päivityshistoria
Versio F3

Versio F2

Versio F1

Versio E2

Versio E1
Tuetut käyttöjärjestelmät

Windows 10 (32-bit), Windows 10 (64-bit), Windows 8.1 (32-bit), Windows 8.1 (64-bit), Windows 8 (32-bit), Windows 8 (64-bit), Windows 7 (32-bit), Windows 7 (64-bit), Windows Vista (32-bit), Windows Vista (64-bit), Windows XP (32-bit), Windows XP (64-bit)

Yhteensopiva malli

DCP-L6600DW, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T)

Vaihe 2Lue ennen lataamista.

Huomautukset ennen lataamista

• Ohjeet voivat vaihdella eri käyttöjärjestelmissä.
  • Tämä edellyttää kirjautumista järjestelmänvalvojana.
  • Irrota Brother-laite tietokoneesta, jos liitäntäkaapeli on jo kytketty.

Vaihe 3Lue ohjelmiston käyttöoikeussopimus (EULA).

Hyväksy käyttöoikeussopimus ja lataa