Ladattavat tiedostot

Internet FAX asennustyökalu

Noudata seuraavia latausohjeita

Vaihe 1Tarkista yksityiskohtaiset tiedot.

NimiKuvausKieliJulkaisupäivä
(Versio)
Koko
Internet FAX asennustyökalu
Ohjelmalla asennetaan Brotheriin Internet FAX-toiminto/ skannaus sähköpostipalveluun / palvelimelle/ LDAP* internetin kautta. Ohjelma päivittää laitteesi ohjelman Brotherin internet-palvelun kautta.
*Kaikkia toimintoja ei voi käyttää kaikissa malleissa.
Suomi30/04/2020
(4.2.9)
3.97
MB
Päivityshistoria
Versio 4.2.9

Versio 4.2.8

Versio 4.2.7

Versio 4.2.6

Versio 4.2.5
Tuetut käyttöjärjestelmät

Windows 10 (32-bit), Windows 10 (64-bit), Windows 8.1 (32-bit), Windows 8.1 (64-bit), Windows 8 (32-bit), Windows 8 (64-bit), Windows 7 (32-bit), Windows 7 (64-bit)

Yhteensopiva malli

MFC-5860CN, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-7440N, MFC-7840W, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9460CDN

Vaihe 2Lue ennen lataamista.

Huomautukset ennen lataamista

• Ohjeet voivat vaihdella eri käyttöjärjestelmissä.
  • Tämä edellyttää kirjautumista järjestelmänvalvojana.
  • Luo tietokoneen kiintolevyasemaan tilapäinen kansio, jonne ladattu itsepurkautuva tiedosto tallennetaan (esim. C:\brodnt).

Vaihe 3Lue ohjelmiston käyttöoikeussopimus (EULA).

Hyväksy käyttöoikeussopimus ja lataa