Ladattavat tiedostot

ABBYY PDF Transformer+ asennusohjelma

Noudata seuraavia latausohjeita

Vaihe 1Tarkista yksityiskohtaiset tiedot.

NimiKuvausKieliJulkaisupäivä
(Versio)
Koko
ABBYY PDF Transformer+ asennusohjelma
ABBYY PDF Transformer+ - yhdistää kaikki PDF:ien käsittelyyn tarvitut työkalut yhteen paikkaan. Luo, muokkaa, muunna, kommentoi ja jaa PDF-tiedostoja helposti. Salasanasuojaus ja digitaaliset allekirjoitukset auttavat suojaamaan asiakirjat. Vie moniin suosittuihin tiedostomuotoihin, kuten MS Word, Excel, eBook ja ePub.
Suomi23/03/2016
(1.0.1.0)
1.15
MB
Päivityshistoria
Versio 1.0.1.0

Versio 1.0.0.0
Tuetut käyttöjärjestelmät

Windows 10 (32-bit), Windows 10 (64-bit), Windows 8.1 (32-bit), Windows 8.1 (64-bit), Windows 8 (32-bit), Windows 8 (64-bit), Windows 7 (32-bit), Windows 7 (64-bit), Windows Vista (32-bit), Windows Vista (64-bit), Windows XP (32-bit)

Yhteensopiva malli

ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N, ADS-3600W

Vaihe 2Lue ennen lataamista.

Huomautukset ennen lataamista

• Ohjeet voivat vaihdella eri käyttöjärjestelmissä.
  • Tämä edellyttää kirjautumista järjestelmänvalvojana.
  • Irrota Brother-laite tietokoneesta, jos liitäntäkaapeli on jo kytketty.

Vaihe 3Lue ohjelmiston käyttöoikeussopimus (EULA).

Hyväksy käyttöoikeussopimus ja lataa