Verbruiksartikelen en opties

Software

PE-DESIGN 11PE-DESIGN 11
  • PE-DESIGN 11
    Verander uw idee in een borduurontwerp met PE-DESIGN software.
SAVRXPUGK1 / UGKXP1 / UGKXP1APSAVRXPUGK1 / UGKXP1 / UGKXP1AP
  • Premium-Pakket I
    Inclusief extra groot vierkant borduurraam, couchingaccessoires voor borduren en vernieuwde functie voor het automatisch opsplitsen van quiltranden.
SAVRXPUGK2 / UGKXP2 / UGKXP2APSAVRXPUGK2 / UGKXP2 / UGKXP2AP
  • Premium-Pakket II
    Inbegrepen zijn extra decoratieve vulpatronen, een uitbreiding op de functies voor automatische quilt-tussenstroken, meer borduurpatronen en stickers voor de instelling van het eindpunt.
SAVRXPUGK3 / UGKXP3 / UGKXP3APSAVRXPUGK3 / UGKXP3 / UGKXP3AP
  • Premium-Pakket III