Kundestøtte og nedlasting

Anvendelighet nettverk

Velg ønsket språk

Internett-basert styring

Bruk en nettleser til å styre maskiner som er tilkoblet Brother-nettverk. Passer til små lokalnettverk.

Klikk her hvis du vil vite mer om Internett-basert styring.

BRAdmin Professional

BRAdmin Professional

Bruk programvaren BRAdmin Professional Windows til å styre nettverkstilkoblede Brother- og SNMP-kompatible maskiner. Passer til små og mellomstore lokalnettverk.

Klikk her hvis du vil vite mer om BRAdmin Professional.

BRAdmin Light

BRAdmin Light

Programvaren Brother BRAdmin Light er designet for Microsoft® Windows®- og Apple Mac OS® X-miljø. Ved å bruke programvaren BRAdmin light er det mulig å endre enkelte nettverksinnstillinger.

Klikk her hvis du vil vite mer om BRAdmin Light.

Kundestøtte og nedlasting