Support og downloads

Netværks hjælpeværktøjer

Vælg sprog

Webadministration

Brug en webbrowser til at administrere en netværkstilsluttet Brother-maskine. Ideelt til små LAN'er.

Klik her for at læse mere om webadministration.

BRAdmin Professional

BRAdmin Professional

Brug BRAdmin Professional Windows-softwaren til at administrere dine Brother- og SNMP-kompatible netværkstilsluttede maskiner. Ideelt til små til mellemstore LAN'er.

Klik her for at læse mere om BRAdmin Professional.

BRAdmin Light

BRAdmin Light

Brother BRAdmin Light-softwaren er designet til Microsoft® Windows® og Apple Mac OS® X. Ved at bruge BRAdmin Light-softwaren kan du ændre visse netværksindstillinger.

Klik her for at læse mere om BRAdmin Light.