Main Image

Introductie van Brother SupportCenter

De mobiele app die de nieuwste support informatie in de palm van je hand plaatst

Wat is SupportCenter?

SupportCenter is een mobiele app die u de meest recente informatie over ondersteuning voor uw Brother product aanbiedt. Deze eenvoudig te gebruiken app geeft u toegang tot informatie over de installatie, product handleidingen, veelgestelde vragen en tips voor het oplossen van problemen.

※Deze afbeelding is alleen voor illustratieve doeleinden.

Hoe SupportCenter installeren?

1. 1. Bezoek de App Store voor het door u geselecteerde besturingssysteem:
    • google play
    • App Store
  2. 2. Tik "Brother SupportCenter" en installeer de app.

Ondersteunde besturingssystemen en apparaten

• Android:6.0 of hoger
  • iOS:15.0 of hoger (compatibel met de iPhone, iPad en iPod touch)

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van SupportCenter?

• Video’s

Video’s

U kunt video’s bekijken over het gebruik en de instelling van het product.

• Handleidingen

Handleidingen

U kunt producthandleidingen weergeven.

• FAQ's en probleemoplossing

FAQ's en probleemoplossing

U kunt FAQ's (veelgestelde vragen) en probleemoplossende informatie weergeven.

• Informatie over accessoires

Informatie over accessoires

U kunt de voorraad verbruiksartikelen, de accessoires en beschikbare opties voor uw product controleren.

• Combinatie van stof/draad/naald

Combinatie van stof/draad/naald

U kunt nagaan welke naald en draad u het beste kunt gebruiken voor uw stof.

• Combinatie van materiaal/mat/mes

Combinatie van materiaal/mat/mes

U kunt nagaan welke mat, welk mes en welke schaalinstellingen en dergelijke u het beste kunt gebruiken voor het materiaal dat u wilt snijden en tekenen.

• Contact

Contact

U kunt de contactgegevens van de klantenservice van Brother weergeven.

• QR Code Reader

QR Code Reader

U kunt QR- en datamatrixcodes die aan uw Brother-producten of -handleidingen zijn toegekend scannen om meer informatie weer te geven.