Main Image

Esittelyssä Brother SupportCenter

Mobiililaitteiden appsi jolla saat uusimmat tukitiedot ruudullesi

Mikä on SupportCenter?

SupportCenter on appsi mobiililaitteille jolla haet uusimmat Brother-laitettasi koskevat tukitiedot.
Helppokäyttöisellä appsilla löydät asetusohjeet, käyttöoppaat, usein kysytyt kysymykset ja vianhakuohjeita.

※Kuva on vain kuvituskuva.

SupportCenter asennus

1. 1. Käy laitteesi käyttöjärjestelmän sovelluskaupassa:
    • google play
    • App Store
  2. 2. Napsauta "Brother SupportCenter" ja asenna appsi.

Tuetut käyttöjärjestelmät ja laitteet

• Android:6.0 tai uudempi
  • iOS:15.0 tai uudempi (tukee iPhone, iPad ja iPod touch-laitteita)

Mitkä ovat SupportCenterin tärkeimmät ominaisuudet?

• Videot

Videot

Voit katsella videoita tuotteen käytöstä tai asennuksesta.

• Käyttöohjeet

Käyttöohjeet

Voit katsoa tuotteiden käyttöohjeita.

• Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Voit katsoa usein kysyttyjä kysymyksiä ja vianmääritysohjeita.

• Lisävarustetiedot

Lisävarustetiedot

Voit tarkistaa, mitä kulutusosia, lisävarusteita ja toimintoja tuotteellesi on saatavana.

• Kankaan, langan ja neulan yhdistelmä

Kankaan, langan ja neulan yhdistelmä

Voit tarkistaa ompelemallesi kankaalle sopivan langan ja neulan.

• Materiaalin/alustan/terän yhdistelmä

Materiaalin/alustan/terän yhdistelmä

Voit tarkistaa muun muassa leikattavalle ja piirrettävälle materiaalille sopivan alustan, leikkuuterän ja terän laajuuden asetukset.

• Yhteystiedot

Yhteystiedot

Voit katsoa Brotherin asiakaspalvelun yhteystiedot.

• QR-koodin lukuohjelma

QR-koodin lukuohjelma

Voit hankkia lisätietoa skannaamalla Brother-tuotteiden tai -oppaiden QR- ja Data Matrix -koodit.