Tulostaminen

Tulostustekniikka Suora lämpötulostus
Tulostustarkkuus 203 dpi
Tulostusnopeus (Määräytyy käytetyn tulostusmateriaalin mukaan.) Enintään 152 mm sekunnissa
(Brotherin vakioympäristössä)
Suurin tulostusleveys 54 mm
Suurin tulostuspituus 1 000 mm
Pienin tulostuspituus 12,7 mm

Koko

Paino (mukaan lukien akku) Noin 465 g
Mitat Noin 100 (S) x 122 (L) x 57 (K) mm

Liitäntä

USB USB-versio 2.0 (täysi nopeus) (mini-B)
Bluetooth Ver 2.1 + EDR
Tuetut profiilit: SPP, OPP, BIP, HCRP
Tuettu protokolla: iAP
Langaton lähiverkko IEEE 802.11g/n (Wireless Direct)
IEEE 802.11b/g/n (Infrastruktuuritila)
IEEE 802.11b/g/n (Ad-Hoc-tila) *1

Ympäristö

Käyttölämpötila Käyttö: -10–+50 °C
Lataus: 0–40 °C
Käyttökosteus 10–90 % (ei tiivistymistä, suurin märkälämpötila: 27 °C)
Varastointilämpötila -20–+60 °C
Varastointikosteus 10–90 % (ei tiivistymistä, suurin märkälämpötila: 45 °C)

Virtalähde

Akku Litiumioniakku: 7,2 V
Verkkolaite (lisävaruste) Verkkolaite (15 V)
Autosovitin (lisävaruste) Tupakansytytinautosovitin (12 V, tasavirta)
Tarrojen enimmäismäärä 6 400 tarraa (jatkuvalla tulostuksella, kun tulostin on kytketty USB-kaapelilla ja käytetään uutta, täyteen ladattua litiumioniakkua)
Testattu käyttäen Brotherin tulostustestitietoja (13 prosentin peitto, 51 x 25,4 mm) 23 °C:n asteen lämpötilassa.
Lataamisaika Kolme tuntia (kun ladataan 23 °C:n lämpötilassa tulostimen virran ollessa katkaistuna ja käytettäessä uutta litiumioniakkua)

Tulostusmateriaalin tekniset tiedot

Tulostusmateriaalin tyyppi Kuitti, tarra *2
Median leveys 58 mm
Paksuus Kuitti: 0,058–0,090 mm
Tarra: 0,080–0,170 mm *2
Rullan ulkohalkaisija (enintään) 40 mm
Keskiön läpimitta (vähintään) Kuitti, tarra *2: 10,2 mm
Tulostusmateriaalianturi Heijastus
*1 Kaikki tietokoneet, mobiililaitteet ja käyttöjärjestelmät eivät tue Ad-hoc-tilaa.
*2 Ainoastaan, kun taustapaperin takaosassa on mustia merkkejä.