Tulostus

Tulostustekniikka

Suora lämpötulostus

Tulostusnopeus *1

Enintään: 76,2 mm/s *2, 13,5 ppm *3

Tulostustarkkuus

300 x 300 dpi

Tulostettava alue (yksittäisarkki)

Määritä tulostinohjaimen avulla

väh. 94,8 mm x 42,3 mm – enint. 208,6 mm x 2 531,5 mm

*1
Nämä luvut vaihtelevat ympäristön mukaan. ”Vakioympäristömme” on seuraavanlainen:

Kun tulostetaan USB-yhteydellä käyttäen uutta litiumioniakkua, joka on ladattu täyteen, ympäristön lämpötilassa 23 °C käyttäen JEITA J1 -kuviota.

*2
Kun tulostetaan A4-koon paperille.
*3
Kun Lomakkeen syötön tila-asetukseksi on asetettu Kiinteä sivu (paperikoko: A4) ja tulostetaan jatkuvasti rullapaperille.

Tulostimen koko

Mitat

Noin 255 mm (L) x 55 mm (S) x 30 mm (K)

Paino

• Noin 480 g (mukaan lukien valeakku, pois lukien paperi)
  • Noin 610 g (mukaan lukien akku, pois lukien paperi)

Liitäntä

USB

USB-versio 2.0 (Full Speed) (tyyppi C)

Tulostinluokka: massamuisti (16 Mt muistia)

Bluetooth

Bluetooth-versio 5.2 (Classic + LE)

SPP, OPP, HCRP (Bluetooth Classic), GATT (Bluetooth Low Energy)

Tuettu protokolla: iAP

Langaton lähiverkko (2,4 GHz)

IEEE 802.11b/g/n (infrastruktuuritila)

IEEE 802.11g/n (WirelessDirect -tila)

Langaton lähiverkko (5 GHz)

IEEE 802.11a/n (infrastruktuuritila)

Protokolla (IPv4) ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA (Auto IP), WINS-/NetBIOS-nimenselvitys, DNS-selvitys, mDNS, LLMNR-vastaaja LPR, LPD, mukautettu Raw-portti/Port9100, IPP/IPPS, FTP-asiakas ja -palvelin, SNMPv1/v2c/v3, HTTP-/HTTPS-asiakas ja -palvelin, TFTP-palvelin, ICMP, WWW-palvelut (tulostus), SNTP-asiakas
Protokolla (IPv6) NDP, RA, DNS-selvitys, mDNS, LLMNR-vastaaja, LPR, LPD, mukautettu Raw-portti/Port9100, IPP/IPPS, FTP-asiakas ja -palvelin, SNMPv1/v2c/v3, HTTP-/HTTPS-asiakas ja -palvelin, TFTP-palvelin, ICMP, WWW-palvelut (tulostus), SNTP-asiakas
Verkon suojaus (langaton verkko)

SSL/TLS 1.0/1.1/1.2/1.3 (HTTPS, IPPS)

SNMPv3, 802.1x (EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS)

Langattoman verkon suojaus

WEP (64-/128-bittinen), WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (TKIP/AES), WPA3-SAE (AES)

Langaton sertifiointi Wi-Fi-sertifiointimerkin käyttöoikeus (WPA™/WPA2™/WPA3™ - yritys, henkilökohtainen), Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) -tunnistinmerkin käyttöoikeus

Ympäristö

Käyttölämpötila

Käyttö:

Litiumioniakku (lisävaruste): -10 °C...+50 °C

Verkkolaite (lisävaruste): -10 °C...+40 °C

Autosovitin (lisävaruste): -10 °C...+50 °C

Lataus: 0 - 40 °C

Ilmankosteus käytön aikana

20 - 80 % (ei tiivistymistä)

Virtalähde

Litiumioniakku (lisävaruste)

10,8 V

Verkkolaite (lisävaruste)

Verkkolaite (15 V)

USB Type-C -verkkolaite (vain lataamiseen)

Autosovitin (lisävaruste)

Autosovitin tai langallinen verkkolaite (12 V, tasavirta)

Akun kesto *1

Noin 600 arkkia

Latausaika *2

Noin 2 tuntia
*1
Nämä luvut vaihtelevat ympäristön mukaan. ”Vakioympäristömme” on seuraavanlainen:

JEITA J1 -kuvio tulostetaan jatkuvasti A4-koon paperille, kun yhteys on muodostettu USB-liitännällä ja tulostimeen on asennettu täyteen ladattu akku

Tulostustummuus: 6

Ympäristön lämpötila: 25 °C

*2
Käytettäessä verkkolaitetta, USB Type-C -kaapelin verkkolaitetta tai autosovitinta.

Tulostusmateriaalin tekniset tiedot

Paperikoko

A5 (148 x 210 mm), A4 (210 x 297 mm), Letter (216 x 279 mm), Legal (216 x 356 mm), jatkuva