Afdrukken

Afdruktechnologie

Direct thermisch

Afdrukresolutie

203 dpi

Afdruksnelheid (Afhankelijk van de gebruikte media.)

Maximaal 127 mm/s *1

Maximaal 127 mm/s (bij gebruik van de labelverwijderaar.)

Maximaal 76,2 mm/s (bij gebruik van de Linerless drukrolkit.)

Maximale afdrukbreedte

72 mm

Maximale afdruklengte

3.000 mm

Minimale afdruklengte
12,7 mm
*1

Met behulp van testafdrukgegevens van Brother (10% dekking, 76 mm x 29 mm) bij 23 °C en bij continu afdrukken met behulp van een USB-verbinding en een nieuwe, volledig opgeladen oplaadbare batterij.

Printerafmetingen

Gewicht (inclusief batterij)

Circa 807 g

Afmetingen

Circa 117 mm (B) x 77 mm (H) x 180 mm (D)

Interface

USB

USB 2.0 (Full Speed) (Type C)

Bluetooth

Bluetooth 5.0

SPP, OPP, HCRP (Bluetooth Classic), GATT (Bluetooth Low Energy)

Ondersteund protocol: iAP

Ethernet

10 of 100 Mbps Ethernet (wordt automatisch geactiveerd als de printer op het laadstation wordt geplaatst)

Protocol (IPv4)
ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA(Auto IP), WINS/NetBIOS name resolution, DNS Resolver, mDNS, LLMNR responder LPR, LPD, Custom Raw Port/Port9100, IPP/IPPS, FTP Client and Server, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS Client and Server, TFTP Server, ICMP, Web Services (Print), SNTP Client
Protocol (IPv6)
NDP, RA, DNS Resolver, mDNS, LLMNR responder, LPR, LPD, Custom Raw Port/Port9100, IPP/IPPS, FTP Client and Server, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS Client and Server, TFTP Server, ICMP, Web Services (Print), SNTP Client
Netwerkbeveiliging (bedraad)

SSL/TLS1.0/1.1/1.2 (HTTPS, IPPS)

SNMPv3, 802.1x (EAP-MD5, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS)

Omgeving

Bedrijfstemperatuur

Bediening:

Batterij: Tussen -20 °C en 55 °C

Netspanningsadapter (optioneel): Tussen -10 °C en 40 °C

Autolader (optioneel): Tussen -10 °C en 50 °C

Tussen -20 °C en 55 °C (als er geen accessoires worden gebruikt.) (Aanbevolen temperatuur bedraagt tussen 0 °C en 40 °C)

Tussen -10 °C en 35 °C (bij gebruik van de labelverwijderaar.)

Tussen 10 °C en 30 °C (bij gebruik van de Linerless drukrolkit.)

Opladen:

Tussen 0 °C en 40 °C(Aanbevolen temperatuur bedraagt tussen 5 °C en 35 °C)

Als de interne temperatuur van de batterij buiten dit bereik komt, wordt het opladen afgebroken.

Luchtvochtigheid tijdens bedrijf

Tussen 10% en 90% (niet-condenserend)

50% (bij gebruik van de labelverwijderaar/Linerless drukrolkit.)

Voeding

Batterij
Oplaadbare li-ionbatterij: 7,2 V
Netspanningsadapter (optioneel)

Netspanningsadapter (15 V)

Autolader (optioneel)
Autolader of bedraad (12 V (gelijkstroom)
Maximumaantal afgedrukte labels *1

15.000

Oplaadtijd
Circa 3 uur
*1

Met behulp van testafdrukgegevens van Brother (10% dekking, 76 mm x 29 mm) bij 23 °C en bij continu afdrukken met behulp van een USB-verbinding en een nieuwe, volledig opgeladen oplaadbare batterij.

Papierspecificaties

Het afdrukmateriaal kan de afdrukkwaliteit beïnvloeden.

Voor de beste resultaten raden wij origineel afdrukmateriaal van Brother aan.

Soort papier

Ontvangstbewijs, label met opening/zwarte markering, kaartje, linerless (optioneel)

Papierbreedte

Van 25,4 mm t/m 80 mm

Papierdikte

Kassabonnen: Van 0,058 mm tot 0,090 mm

Etiketten: Van 0,090 mm tot 0,140 mm

Labels: Van 0,080 mm tot 0,170 mm

Buitendiameter rol (max)
66 mm
Diameter kern mediarolhouder

Standaard (grijs): 25,4 mm (standaard)

Postvak (zwart): 12,7 mm - 13 mm of 19 mm

Optioneel (lichtgrijs): 34,9 mm

Optioneel (zwart): 12 mm - 13 mm

Mediasensor
Transmissie/reflectief