Afmetingen

Afmetingen 255 (B) x 55 (D) x 30 (H) mm
Gewicht Circa 473 g (exclusief batterij, papier)

Afdrukken

Methode Rechtstreeks thermisch afdrukken
Afdruksnelheid Gemiddeld: 9,4 sec./pagina
(in onze standaardomgeving *1)
Resolutie 300 x 300 dpi
Afdrukgebied Configureren in printerdriver (min. 94,7 mm x 22,8 mm - max. 208,5 mm x 2531,6 mm)
Papierformaat A4 (210 x 297 mm),
Letter (216 x 279 mm),
Legal (216 x 356 mm)

Voeding (optie)

Batterij Oplaadbare Ni-MH-batterij: 14,4 V
Oplaadbare Li-ion-batterij: 11,1 V
Adapter Netadapter (15 V)
Adapter voor in de auto Voor sigarettenaansteker of bedraad (12 V (gelijkstroom))
Batterijcapaciteit (dekking 5% met dichtheid 5 en met een volledig opgeladen nieuwe batterij) Oplaadbare Ni-MH-batterij: circa 70 vel
Oplaadbare Li-ion-batterij: circa 300 vel

Interface

USB USB 2.0 (Full Speed) (mini-B, randapparaat)
IrDA Versie 1.2 (IrCOMM en IrOBEX)
Bluetooth Versie 2.0 +EDR Serial Port Profile en Basic Imaging Profile ondersteund

Software

Tekengrootte printer 10 cpi, 12 cpi, 15 cpi en proportionele grootten (op basis van een P-touch-sjabloon bij gebruik van P-touch Template)
Lettertype printer Serif en Sans Serif (op basis van een P-touch-sjabloon bij gebruik van P-touch Template)
Streepjescodes genereren Ja
(bij gebruik van P-touch Template)

OMGEVING

Omgevingstemperatuur 0 - 40 °C
Luchtvochtigheid 30 - 80% (geen condensatie)
Opslagtemperatuur -15 - 50 °C
Luchtvochtigheid opslagruimte 30 - 85% (geen condensatie)
NOTE *1 Cijfers verschillen per omgeving. Onze standaardomgeving: JEITA J1-patroon op A4-papier, continu afdrukken. USB-interface en voeding op netadapter. Temperatuur: 25 °C