Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

MOTOR

Technologie Elektrofotografisch (laser)
Afdruksnelheid Max. 24 ppm
Eerste afdruk na Minder dan 12 sec.*1
Resolutie Windows 95/98/Me, NT 4.0 en 2000 HQ1200, 600 dpi, 300 dpi
DOS 600 dpi
Mac OS HQ1200, 600 dpi, 300 dpi

CONTROLLER

Processor Toshiba TMPR4955 (200 MHz)
Geheugen Standaard 16 MB
Optie 2 DIMM-sleuven (100-pins) (16, 32, 64, 128 MB): uitbreidbaar tot 272 MB
Interface Standaard IEEE 1284 parallel, USB, RS-232C serieel
Optie 10/100 BaseTX Ethernet (Auto Negotiation) - NC-4100h
Ir-DA (IR-1000 optie)
Netwerkverbinding Interface 10/100 BaseTX Ethernet (Auto Negotiation) - NC-4100h
Protocol TCP/IP (LPR/LPD, IPP, FTP, HTTP, TELNET, Port 9100, SMTP, POP3, TFTP, SNMP, DHCP, BOOTP, RARP), AppleTalk (EtherTalk), IPX/SPX, DLC/LLC, NetBIOS/SMB, Dec LAT, Banyan Vines.
Beheer BRAdmin Professional*2
Beheer via een webbrowser*3
Optie Hard Disk Drive (HD-6G/HD-EX)
Opslagapparaten CompactFlash-geheugen
Emulatie PCL6, PostScript Level 3 taalemulatie, IBM Pro-Printer XL, FX-850, HP-GL
Interne lettertypen PCL 66 schaalbare lettertypen, 12 bitmaplettertypen, 11 streepjescodes*4
BR-Script 3 66 lettertypen
Optie 136 Agfa PS3-lettertypen (BS-3000)*5

SOFTWARE

Printerdriver PCL-driver voor Windows 95/ 98/ Me/ NT 4.0/ 2000/ XP PostScript Level 3 emulatiedriver (PPD-bestand voor Windows 95/ 98/ Me/ NT 4.0/ 2000 en Mac OS 8.6 of hoger)
Hulpprogramma's BRAdmin Professional
Analysesoftware*6
Wizard Netwerkprinterdriver
Opslagbeheerprogramma*7
Automatisch e-mail afdrukken

OMGAAN MET PAPIER

Alle cijfers op basis van A4 van 80g/m2. Capaciteit ligt lager voor dikker papier, transparanten en enveloppen.
Papierinvoer Multifunctionele lade max. 100 vel
Papiercassette (standaard) max. 500 vel
Papiercassette (optie) max. 500 vel x 3 (max. 1500 vel)
Papieruitvoer Voorkant naar beneden max. 500 vel
Voorkant naar boven max. 100 vel
Duplex Optie
Mailbox Optie 5 bakken x 2 (max. 10 bakken)

PAPIERSPECIFICATIES

Al het gebruikte papier moet geschikt zijn voor laserprinters.
Papiersoorten Multifunctionele lade Normaal papier, briefpapier, kringlooppapier, enveloppen, etiketten en transparanten
Papiercassette Normaal papier, briefpapier, kringlooppapier, transparanten
Papiergewicht Multifunctionele lade 60-200 g/m2
Papiercassette 60-105 g/m2
Papierformaat Multifunctionele lade Afwijkend: 73,5 x 116 - 216 x 356 mm
Papiercassette A4, Letter, B5 (ISO), B5 (JIS), A5, B6 (ISO), A6, Exe, LGL

FUNCTIES VAN DE PRINTERDRIVER

Mogelijkheden Meerdere pagina's op een vel 2, 4, 9, 16, 25 pagina's op 1
Poster afdrukken 1 op 4, 9, 16, 25
Watermerk afdrukken Ja
Snelle printerinstelling Ja
Statusvenster Ja
Beveiligd afdrukken*8 Ja
Interactieve Help Ja

AFMETINGEN

Grootte 471 (B) x 480 (D) x 422 (H) mm
Gewicht Circa 23 kg zonder verbruiksartikelen

DIVERSEN

Stroomverbruik Afdrukken Minder dan 600 Wh
Stand-by Minder dan 80 Wh
Slaapstand Minder dan 16 Wh
Lawaai Afdrukken Minder dan 55 dB
Stand-by Minder dan 40 dB
Ecologische functies Stroombespaarstand Ja
Tonerbespaarstand Ja
Let op: *1 ) Uit de standaard papiercassette.
*2 ) Brothers Windows®-hulpprogramma voor het beheren van de afdrukserver.
*3 ) Printer en afdrukserver via een webbrowser beheren.
*4 ) Code39, Interleaved 2 of 5, EAN-8, EAN-13, UPC-A, UPC-E, EAN-128, Codabar, FIM (US-PostNet), ISBN (EAN), ISBN (UPC-E), Code128, Post Net (US-PostNet)
*5 ) 136 Agfa PS3-lettertypen + 29 originele lettertypen van Brother
*6 ) Het printerlogboek kan worden geraadpleegd. (Windows® 95/98/Me, Windows® Nt 4.0/ 2000 en XP)
*7 ) HD-6G/HD-EX of CompactFlash kan worden gebruikt.
*8 ) Wanneer de los verkrijgbare HD-6G/HD-EX of CompactFlash-geheugen is geïnstalleerd. (Proof/Public/Secure). Ook met RAM mogelijk.