ALGEMEEN

Printertype Inkjet
Scanmethode CIS
Afmetingen (B x D x H) *1 398 x 360 x 150 mm (15,7 x 14,2 x 5,9 inch)
Gewicht 7,3 kg (16,06 lb)
Capaciteit papierlade 100 pagina's
Capaciteit uitvoerlade 50 pagina's
Pc-interface USB 2.0 Full speed
Geheugencapaciteit (fysiek: MB) RAM 32 MB
Interface extern antwoordapparaat Ja
Werkomgeving - Temperatuur (beste afdrukkwaliteit) 68 - 91 °F (20 - 33 graden Celsius)
Werkomgeving - Vochtigheid (beste afdrukkwaliteit) 20% - 80% (niet condenserend)

KLEURENPRINTER

Snelheid Maximaal 25 kpm (zwart-wit)/ maximaal 20 ppm (kleur): 600 x 150 dpi
Resolutie Maximaal 1200 x 6000 dpi *2
Minimum inktdruppelgrootte 1.5 picoliter
Afdrukbreedte 204 mm (216 mm *3)/ 8,03 inch (8,5 inch *3)
Lettertypen op schijf 35 TrueType

KLEURENKOPIE

Resolutie Normaal papier, inkjetpapier of glanzend papier:
Verkleining/ Vergroting 25% - 400% in stappen van 1%
Meerdere kopieën (stapelen) Maximaal 99
Meerdere pagina's op één vel kopiëren Ja (alleen A4/LTR)
(2 op 1, 4 op 1)

KLEURENSCANNER

Optische resolutie (dpi) Maximaal 600 x 2400 dpi
Geïnterpoleerde resolutie (dpi) Maximaal 19.200 x 19.200 dpi *4
Scanknop Ja (Scannen naar Afbeelding/ E-mail/ OCR/ Bestand/ Kaart)
TWAIN-compatibel Ja
Grijstinten 256
Scanbreedte 8,26 inch (210 mm)
Viewer for Windows® ScanSoft® PaperPort® SE met OCR
Viewer for Macintosh® Presto!® PageManager®
(incl. OCR)

PHOTO CAPTURE CENTER™

Mogelijke mediakaarten *5 CompactFlash® 1.0
Beeldformaat Photo Print: JPEG
Afdrukken via PCC Scannen naar kaart: JPEG/PDF (kleur), TIFF/PDF (zwart-wit)
Scannen naar kaart (Progressief JPEG-formaat wordt niet ondersteund.)
Verwisselbare schijf Ja (lezen/ schrijven)

PictBridge

Compatibiliteit Ondersteunt de PictBridge-norm CIPA DC-001 van de Camera & Imaging Products Association.
Interface PictBridge (USB)-poort

BESTURINGSSYSTEEM

Voor Windows®-gebruikers Windows® 98 (SE)/ Me/ 2000/ XP/ XP Pro x64 Edition
Voor Macintosh®-gebruikers Mac OS® X 10.2.4 of hoger

SYSTEEMVEREISTEN

Systeemvereisten computer PDF
Softwarevereisten PDF
Let op: *1: steun voor uitgevoerd papier niet meegerekend in afmetingen.
*2: maximumresultaat (dpi) in kleur bij gebruik van de modus voor de hoogste kwaliteit en glanzend papier. (Zie de gebruikershandleiding voor meer informatie.)
*3: met de functie voor randloos afdrukken ingeschakeld (A4 en LTR).
*4: de maximale scanresolutie is met de Windows® XP WIA-driver beperkt tot 1200 x 1200 dpi (resoluties tot 19.200 x 19.200 kunnen worden geselecteerd met Brother Scanner Utility).
*5: gebruik uitsluitend geheugenkaarten die compatibel zijn. Met andere, niet-aanbevolen kaarten kunt u problemen ondervinden.
** Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.