MFC-J6710DW

MFC-J6710DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 14/03/2011 Numero: faq00002767_000

Muuta aikaa jonka Brotherin puhelin soi ennen puhelimeen vastaamista Fax/Puh-tilassa.

Kun joku soittaa Brotheriin sen ollessa Fax/Puh-tilassa, sinä ja soittaja kuulevat ensin tavallisen puhelimensoimisäänen. Sen jälkeen Brother vastaa puhelimeen ja ilmoittaa että puhelu on sinulle soittoäänellä joka kuuluu Brotherin kaiuttimesta. Se miten monta kertaa puhelin soi, määrätään asetuksella Soittoviive.

• Jos soittaja on faksi, Brother ottaa faksin vastaan.

• Jos soittaja on henkilö, Brother ilmoittaa että puhelu on sinulle soittoäänellä joka kuuluu Brotherin kaiuttimesta niin kauan kuin olet asetuksella F/P Soiton pituus määrännyt. Jos kuulet erilaisen soittoäänen, se tarkoittaa että puhelu on sinulle.

Koska F/P-soittoääni tulee Brotherista, saman linjan ulkoiset ja rinnakkaispuhelimet eivät soi. Voit silti vastata puhelimeen kaikkialta.

Asetus F/P Soiton Pituus asetetaan seuraavasti:

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso alla kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina MENU.

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Fax.

3. Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Vastaanottoaset. (Setup Receive).

5. Paina OK.

6. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä F/P Soiton pituus (F/T Ring Time).

7. Valitse nuoli vasempaan tai oikeaan-näppäimillä aika jonka Brother saa soida vastattuaan puhelimeen.

Mahdolliset vaihtoehdot ovat erilaisia eri malleissa ja eri maita varten valmistetuissa versioissa.

8. Paina OK.

9. Paina STOP/EXIT.

<Kosketusnäyttömalleille>

1. Paina kosketusnäytöllä VALIK (MENU).

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Fax.

3. Paina Fax.

4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Vastaanottoasetukset (Setup Receive).

5. Paina Vastaanottoasetukset (Setup Receive).

6. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä F/P Soiton Pituus (F/T Ring Time).

7. Paina F/P Soiton Pituus (F/T Ring Time).

8. Valitse miten monta kertaa Brother saa soida vastattuaan puhelimeen.

Mahdolliset vaihtoehdot ovat erilaisia eri malleissa ja eri maita varten valmistetuissa versioissa.

9. Paina STOP/EXIT.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J615W, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW