MFC-J615W

MFC-J615W

Väärä tuote?

Päivämäärä: 07/04/2010 Numero: faq00000200_012

Voiko Brother tulostaa raportin aina faksilähetyksen jälkeen josta näen että lähettämäni faksi on vastaanotettu oikein?

Jokaisen lähetyksen jälkeen voidaan tulostaa lähetysraportti, josta näet vastaanottajan nimen tai faxnumeron, lähetyksen päivän, kelloajan ja keston, lähetettyjen sivujen määrän ja sen oliko lähetys onnistunut.

Lähetysraporttiin liittyy useita asetuksia jotka määrittelevät raportin toimintaa:

• On: Lähetysraportti tulostetaan jokaisen lähetyksen jälkeen.

• On+kuva: Lähetysraportti tulostetaan jokaisen lähetyksen jälkeen, raportin alle tulee osa faxviestin ensimmäisestä sivusta.

• Off: Lähetysraportti tulostetaan jokaisen epäonnistuneen lähetyksen jälkeen, onnistuneesta lähetyksestä ei tule raporttia. Raportti tulostetaan myös jos vastaanottava laite muuttaa vastaanotetun sivun kokoa tai muuttaa mahdollisesti värillisenä lähetetyn viestin mustavalkoiseksi. Oletusarvo.

• Off+kuva: Lähetysraportti tulostetaan jokaisen epäonnistuneen lähetyksen jälkeen, onnistuneesta lähetyksestä ei tule raporttia. Raportti tulostetaan myös jos vastaanottava laite muuttaa vastaanotetun sivun kokoa tai muuttaa mahdollisesti värillisenä lähetetyn viestin mustavalkoiseksi. Raportin alle tulee osa faxviestin ensimmäisestä sivusta.

Lähetysraporttiasetuksia muutetaan seuraavasti:

1. Paina Menu-näppäintä.
  2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä tai numeronäppäimistöltä Fax ja paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä tai numeronäppäimistöltä Report Setting and press OK.
  4. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä tai numeronäppäimistöltä Transmission.
  5. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä (tai oikeaan ja vasempaan-näppäimillä) jokin ylläolevista asetuksista.

Huom kohdassa 5: Käytettävä nuolinäppäin on erilainen eri Brotherin malleissa.

Jos valitsit On+kuva, Off+kuva tai Off2+kuva, silloin kuva tulostetaan lähetysraporttiin vain jos "Suora lähetys" on asennossa EI.

1. Paina OK.
  2. Paina Stop/Exit.

• Jos lähetys onnistui,  lähetysraportin kohtaan Tulos tulee “OK”.
  • Jos lähetyksessä tapahtui virhe,  lähetysraportin kohtaan Tulos tulee “NG”.

Vastaavat tiedot näet myös yhteysraporttikoosteesta, jossa luetellaan 200 viimeisintä lähetettyä ja vastaanotettua viestiä. Tästä raportista näkyy joka lähetyksen päivä ja kelloaika, vastapuolen nimi tai faxnumero (edellyttäen että siellä on nimitunnus asetettu oikein) ja lähetyksen tulos. Kun vastaanotetaan 201:s viesti, viestin nro 1 tiedot poistetaan muistista.

Voit määrätä raportin tulostettavaksi säännöllisin väliajoin (aina 50 faksin välein; aina 6, 12, tai 24 tunnin välein; 2 tai 7 päivän välein) ja aina haluttaessa.

Tulostusväli asetetaan seuraavasti:

1. Paina Menu-näppäintä.
  2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä tai numeronäppäimistöltä Fax ja paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä tai numeronäppäimistöltä Report Setting ja paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä tai numeronäppäimistöltä Journal Period.
  5. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä (tai oikeaan tai vasempaan) haluttu tulostusväli. Brother voi tulostaa raportin tiettyinä aikoina (50 faksia, 6, 12, 24 tuntia, 2, 7 päivää tai Ei). Kun oikea arvo näkyy näytössä paina OK.

Huom kohdassa 5: Käytettävä nuolinäppäin on erilainen eri Brotherin malleissa.

Jos valitset 7 päivää, näytöllä pyydetään valitsemaan viikonpäivä jolloin raportti tulostetaan.

1. Anna tulostusaika 24-tuntisen kellon mukaan. Esim. illalla varttia vailla 8 ilmoitetaan muodossa 19:45.
    Paina OK.
  2. Paina Stop/Exit.

Kun Brother tulostaa raportin asetettuna aikana, kaikki raporttiin tulleet tiedot poistetaan laitteen muistista.

Jos valitset väliajan 6, 12, 24 tuntia tai 2 tai 7 päivää, laite tulostaa raportin asetettuna aikana ja sen jälkeen kaikki raporttiin tulleet tiedot poistetaan laitteen muistista. Jos muistiin tulee 200 työtä ennenkuin tulostuksen aika on käsillä, laite tulostaa raportin ennen asetettua aikaa ja sen jälkeen kaikki raporttiin tulleet tiedot poistetaan laitteen muistista.

Yhteysraporttikoosteen tulostaminen välittömästi

Voit tulostaa yhteysraporttikoosteen seuraavasti. Huomaa että raportin tulostaminen näin ei poista raporttiin tulleita tietoja laitteen muistista.

1. Paina Menu-näppäintä.
  2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Print Reports ja paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Fax Journal ja paina OK.
  4. Paina Black(Mono) Start-näppäintä. Brother tulostaa raportin.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J410, MFC-J615W