QL-1110NWB/1110NWBc

QL-1110NWB/1110NWBc

Väärä tuote?

Päivämäärä: 06/12/2021 Numero: faqp00100490_000

Tulostus ei toimi ja tulostin on merkitty tuntemattomaksi laitteeksi

1. Poista tulostinohjain ja asenna se uudelleen

1. Avaa [Devices and Printers ] (Laitteet ja tulostimet) -ikkuna ja poista tuntematon laite. (Lisätietoja on kohdassa Laitteet ja tulostimet -ikkunan avaaminen.)

2. Aja Asennuksen poistotyökalu joka poistaa tietokoneesta kaikki tiedot edellisestä tulostinohjaimen asennuksesta. (Voit ladata Asennuksen poistotyökalun tukisivultamme osiosta [Ladattavat tiedostot].)

3.  Asenna tulostinajuri uudelleen.

Jos tulostaminen ei vieläkään onnistu, siirry osaan 2.

2. Poista tulostinohjain ja asenna se uudelleen INF-tiedoston avulla

1. Avaa [Devices and Printers ] (Laitteet ja tulostimet) -ikkuna ja poista tuntematon laite. (Lisätietoja on kohdassa Laitteet ja tulostimet -ikkunan avaaminen.)

2. Aja Asennuksen poistotyökalu joka poistaa tietokoneesta kaikki tiedot edellisestä tulostinohjaimen asennuksesta. (Voit ladata Asennuksen poistotyökalun tukisivultamme osiosta [Ladattavat tiedostot].)

3. Lataa INF-tiedosto:
      QL-1100/QL-1110NWB

4. Avaa [Devices and Printers ] (Laitteet ja tulostimet) -ikkuna. (Lisätietoja on kohdassa Laitteet ja tulostimet -ikkunan avaaminen.)

5. Valitse mikä tahansa tulostinkuvake ja valitse valikkoriviltä [Tulostinpalvelimen asetukset].

6. Avaa välilehti [Ohjaimet] (Drivers), napsauta kohtaa [Muokkaa ohjainasetuksia] (Change Driver Settings) ja sitten [Lisää].
    (Jos nappi [Muokkaa ohjainasetuksia] ei ole näkyvissä, napsauta [Lisää].)

7. Kun näyttöön tulee [Tervetuloa ohjattuun tulostinohjaimen lisäämiseen]-ikkuna, valitse [Next/Seuraava].

8. Valitse taas Seuraava [Next].

9. Valitse [Have Disc...] (Levy....) painiketta.

10. Napsauta [Selaa] ja valitse vaiheessa 3 lataamasi INF-tiedosto. Sitten valitse [OK].

11. Asenna tulostinohjaimet toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

12. Kun asennus on valmis, liitä tietokone tulostimeen USB-kaapelilla. Uusi tulostinohjaimen kuvake on [Devices and Printers ] (Laitteet ja tulostimet) -ikkunassa.

Kun asennat tulostinohjaimen INF-tiedoston avulla, et voi käyttää Transfer Manageria tai P-touch Transfer Express -ohjelmaa.

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc