Tuki ja ladattavat tiedostot

PJ-763MFi

Ladattavat tiedostot

Lataa viimeisimmät ohjaimet, apuohjelmat ja laiteohjelmistot.

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja vianmääritystietoihin.

Käyttöohjeet

Käyttöohjeet

Lue tai lataa tuotteen käyttöohjeet.

Kulutustarvikkeet ja lisävarusteet

Kulutustarvikkeet ja lisävarusteet

Lue lisää laitteen kulutustarvikkeista, lisälaitteista ja -varusteista.

Tuetut käyttöjärjestelmät

Tuetut käyttöjärjestelmät

Tarkista, mitä käyttöjärjestelmiä tuote tukee.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Tutustu tuotetietoerittelyyn.

Tietoja

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Lisätietoja

• Linux Information
  • Brother ei tee uusia Brother-ohjelmistoja eikä päivitä vanhoja ohjelmistoja Windows-versioille, joita Microsoft ei enää tue, eikä kolmea uusinta sukupolvea vanhemmille Mac-käyttöjärjestelmille.
    Vanhoille käyttöjärjestelmille tarkoitetut ohjelmaversiot ovat ladattavissa tukisivumme [Ladattavat tiedostot]-osiosta.
  • P-touchEditor