Tuki ja ladattavat tiedostot

MFC-J615W

Ladattavat tiedostot

Lataa viimeisimmät ohjaimet, apuohjelmat ja laiteohjelmistot.

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja vianmääritystietoihin.

Käyttöohjeet

Käyttöohjeet

Lue tai lataa tuotteen käyttöohjeet.

Kulutustarvikkeet ja lisävarusteet

Kulutustarvikkeet ja lisävarusteet

Lue lisää laitteen kulutustarvikkeista, lisälaitteista ja -varusteista.

Tuetut käyttöjärjestelmät

Tuetut käyttöjärjestelmät

Tarkista, mitä käyttöjärjestelmiä tuote tukee.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Tutustu tuotetietoerittelyyn.

Tietoja

• Windows® 10 -yhteensopivuus
    Päivitettäessä Windows® 7 tai Windows® 8.1 versioon Windows® 10, jotkut ohjaimien toiminnot ja apuohjelmat voivat lakata toimimasta. Varminta on poistaa kaikki Windows® 7 tai Windows® 8.1-ympäristöön asennetut ohjaimet ja apuohjelmat ennen Windows® 10-päivitystä.

Jos tulostus tai skannaus lakkaa toimimasta Windows® 10-päivityksen jälkeen, asenna ohjaimet uudelleen seuraavan UKK-sivun ohjeiden mukaan.
    > Katso asennusohjeet täältä.
  • Laitteelle on saatavana ohjelmapäivitys. Lataa päivitys napsauttamalla tästä.
  • BRAdmin Light-ohjelman Mac-versio poistetaan ladattavien ohjelmien listalta marraskuussa 2015.