Kieli

Käyttöopas

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Käyttöopas
Opas laitteen peruskäyttöön (kopiointi, skannaus, jne), tulostustarvikkeiden vaihto ja vianhakuohjeet.
12/05/2011
(0)
Lataa
(3.83MB)
PDF
Laajempi käyttöopas
Opas lisätoimintoihin (kopiointi, raporttitulostus, jne) ja laitteen hoito-ohjeet.
13/05/2011
(0)
Lataa
(1.51MB)
PDF
Ohjelmiston käyttöopas
Lisätietoja laitteen käytöstä ohjelman kanssa.
12/10/2010
(0)
Lataa
(7.79MB)
Asennusopas

Asennusopas

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Turvallisuus ja rajoitukset
Tämä sisältää turvaohjeet, jotka on luettava ennen koneen käyttöä ja huoltoa.
11/05/2011
(0)
Lataa
(0.45MB)
PDF
Pika-asennusopas
Ohjeet laitteen asennukseen.
14/06/2010
(0)
Lataa
(4.58MB)
Verkkokäyttöopas

Verkkokäyttöopas

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Verkkokäyttöohje
Ohjeita laitteen käyttämiseksi verkkoon liitettynä.
11/05/2010
(0)
Lataa
(3.54MB)
Lisätoimintojen opas

Lisätoimintojen opas

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iPrint&Scanille - Apple laitteet
Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.
29/09/2016
(B)
Lataa
(2.15MB)
PDF
Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iPrint&Scanille - Android™
Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.
30/06/2015
(A)
Lataa
(2.34MB)
HTML (katsele)
Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iPrint&Scanille - Android™ (HTML)
Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.
01/07/2015
(A)
Näytä
(-)
PDF
Brother Image Viewer Android™-opas
Tämä sisältää tietoja Brother Image Vieweristä, jolla voit tarkastella ja muokata Brother-laitteella skannattuja tiedostoja Android™-mobiililaitteilla.
10/05/2012
(0)
Lataa
(1.05MB)
Sääntelyasiakirjat

Sääntelyasiakirjat

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Vaatimustenmukaisuusvakuutus
(Englanti)
Tämä on vaatimustenmukaisuusvakuutus
03/09/2012
(4)
Lataa
(0.38MB)

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.