MFC-J6710DW

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Tietoja

• Windows® 10 -yhteensopivuus
    Päivitettäessä Windows® 7 tai Windows® 8.1 versioon Windows® 10, jotkut ohjaimien toiminnot ja apuohjelmat voivat lakata toimimasta. Varminta on poistaa kaikki Windows® 7 tai Windows® 8.1-ympäristöön asennetut ohjaimet ja apuohjelmat ennen Windows® 10-päivitystä.

Jos tulostus tai skannaus lakkaa toimimasta Windows® 10-päivityksen jälkeen, asenna ohjaimet uudelleen seuraavan UKK-sivun ohjeiden mukaan.
    > Katso asennusohjeet täältä.
  • Napsauta tästä löytääksesi mahdollisia ratkaisuja yleisiin virheviesteihin.