PT-P750W

Waar kan ik de IP-adres van de computer en dat van de printer vinden?

Volg de onderstaande stappen om het IP-adres van de computer en dat van de printer te controleren.

IP-adres van de computer controleren

Voor Windows

Voor Mac

Voor Windows:

1. Windows 11:
    Klik op[Start menu] - [Alle apps] - [Windows Tools] - [Configuratiescherm].

Windows 10:
    Klik op [Start menu] - [Windows Systeembeheer] - [Configuratiescherm].

2. Klik op [Netwerk en Internet] - [Netwerkcentrum] - [Adapterinstellingen wijzigen].
    (De schermafbeeldingen kunnen verschillen afhankelijk van uw Windows-versie.)
    Click Change Adapter Settings

3. Klik op de LAN (bedraad)- of draadloze netwerkverbinding (draadloos) en klik vervolgens op [Details] in het weergegeven dialoogvenster.
    Click Details
  4. Controleer het IP-adres en de Subnet Mask .
    Het  IP- adres wordt omschreven als "IPv4".
    Check IP Address

Voor Mac:

1. Klik op het Apple Menu en selecteer [Systeem Voorkeuren...].
    Click Apple Menu and select System Preferences

2. Klik op [Netwerk].
    Click Network

3. Klik op [Geavanceerd].
    Click Advanced

4. Klik op [TCP/IP] en controleer het [IPv4 Adres] en [Subnet Mask].
    Check IP Address

Zorg ervoor dat het Subnet Mask "255.255.255.0" is.
    Als uw Subnet Mask anders is, raadpleegt u een netwerkbeheerder om het probleem op te lossen. (Deze veelgestelde vraag is niet van toepassing op uw netwerkomgeving.)

Hoe u het IP-adres van uw printer kunt controleren

U kunt het IP-adres op twee manieren bevestigen:
Controleer de Communicatie-instellingen in de Printer Setting Tool of druk een printerconfiguratierapport af vanaf uw printer.

Verwante modellen

PT-D800W, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW