RJ-4040

Ladattavat tiedostot

Valitse käyttöjärjestelmä

Tietoja

• Tulostimen käyttämiseksi on ensin asennettava tulostinohjain, P-touch Editor ja Printer Setting Tool.
  • Laitteessa on AirPrint-tuki (Yhdelle tarralle ei välttämättä pysty tulostamaan koko Safarin näyttämää sivua tai sähköpostiviestin tekstiä yhdelle tarralle.) Tarvittavan ohjelmapäivityksen voi tehdä P-touch Update Softwarella (Macintosh) tai Laiteohjelman päivitystyökalulla (Windows-ympäristöön). Myös iOS tukee AirPrint -yhteyttä.
  • Windows 8.1 tiedote:
    Windows 8-ohjaimet ja apuohjelmat ovat Windows 8.1 yhteensopivia.

Uutuudet

21/03/2024
P-touch Editor5.x11 / 10 / 10x64 / Server 2022 / Server 2019 / Server 2016

Lisätietoja

• Brother ei tee uusia Brother-ohjelmistoja eikä päivitä vanhoja ohjelmistoja Windows-versioille, joita Microsoft ei enää tue, eikä kolmea uusinta sukupolvea vanhemmille Mac-käyttöjärjestelmille.
    Vanhoille käyttöjärjestelmille tarkoitetut ohjelmaversiot ovat ladattavissa tukisivumme [Ladattavat tiedostot]-osiosta.