TD-2020/2020A

Ladattavat tiedostot

Valitse käyttöjärjestelmä

Tietoja

• TD-2020A ei tue käyttöjärjestelmiä Windows 8/ 7/ Vista/ XP.
  • Päivitä tulostinohjain ja laiteohjelmapäivitystyökalu uusimpaan versioon.
  • Windows 8.1 tiedote:
    Windows 8-ohjaimet ja apuohjelmat ovat Windows 8.1 yhteensopivia.

Uutuudet

21/03/2024
P-touch Editor5.x11 / 10 / 10x64

Lisätietoja

• Brother ei tee uusia Brother-ohjelmistoja eikä päivitä vanhoja ohjelmistoja Windows-versioille, joita Microsoft ei enää tue, eikä kolmea uusinta sukupolvea vanhemmille Mac-käyttöjärjestelmille.
    Vanhoille käyttöjärjestelmille tarkoitetut ohjelmaversiot ovat ladattavissa tukisivumme [Ladattavat tiedostot]-osiosta.